Test Your MSI Knowledge Quiz & some Win Exciting Prizes from  International MSI Global Contest. Are you the expert of MSI gaming ? Win latest msi Gaming gear and STEAM wallet coded could be yours by entering this crossword puzzle Enter to win Are You The Lucky One? 


Answer MSI Knowledge Contest 

1. What's the fan design called that generates 22% more air pressure for supremely silent performance?
Answer : TORX 2.0 FAN

2. What's the technology that eliminates fan noise by stopping the fan in low-load situations?
Answer : ZERO FROZR

3. The name of MSI's mascot Dragon?
Answer : LUCKY

4. Which MSI headset passes the highest standard of sound, Hi-Res certification?
Answer : IMMERSE GH 70

5. What is the name of MSI's line of Gaming peripherals?
Answer : GAMING GEAR

6. What was added to the backplate and Close Quarters Heatsink to help cool the new GeForce® GTX 1080 Ti LIGHTNING cards?
Answer : HEAT PIPE

7. Which MSI Gaming Mouse can be used for wireless mode and equipped with amazing RGB light effect?
Answer : CLUTCH GM 70

8. What's the MSI award-winning thermal design that used in GAMING series graphics card?
Answer : TWIN FROZR VI

9. Which MSI graphics card is able to achieve the highest OC performance?
Answer : LIGHTNING

10. What software allow gamers quickly switch the performance mode and LED effect?
Answer : GAMING APP

Final Answer : TRUE GAMING
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... Thanks Admin@FforFree.net

 
Top