#FlipkartXiaomiQuiz – How much do you know about the Flipkart-Xiaomi partnership?

Play the Flipkart Xiaomi Quiz and win gift vouchers. All correct answers are provided below
The winning entries must follow the Steps below ok:
Step 1: Answer all 10 questions correctly. >> ENTER HERE
Step 2: Enter your name and email address in the form.
Step 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Step 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
  • Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
  • Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories.
Note: You need to use the hashtag #FlipkartXiaomiQuiz

All answers of Flipkart Xiaomi Quiz Contest below

Quiz 1. How many users logged on to the Flipkart website on July 22, 2014?

Answer- 500,000

Quiz 2. What is the price difference between Xiaomi Redmi 3S & 3S Prime?

Answer- ₹2000

Quiz 3. When was the Flipkart-owned company, Jeeves, founded?

Answer- 2007

Quiz 4. How long did it take for the Mi LED TV 4 to be sold out on Flipkart?

Answer- Less than 10 seconds

Quiz 5. Who is the Managing Director of Xiaomi in India?

Answer- Manu Kumar Jain


Quiz 6. What is PDAF the abbreviation for?

Answer- Phase Detection Auto-Focus

Quiz 7. When was the Mi LED TV 4 launched on Flipkart?

Answer- February 22nd, 2018

Quiz 8. How many buttons does the Mi LED TV 4A remote have?

Answer- 11

Quiz 9. Before joining Xiaomi, Manu Kumar Jain co-founded which company?

Answer- Jabong

Quiz 10.What is the designation of Ayyappan R at Flipkart?

Answer- Senior Director - Smartphones at Flipkart

Terms and Conditions of Flipkart Xiaomi Quiz Contest:
  1. Contest Period of this contest is - 15th March to 21st March 2018. The contest will close on Wednesday, March 21st, 2018
  2. Ten contestants who complete these steps stand a chance to win Flipkart electronic gift vouchers worth ₹500 each.
  3. Prize of Veterans quiz contest is Flipkart Gift Voucher worth Rs. 500
  4. Sharing and follow or like the social media is important for participate on lucky draw of this quiz.
  5. Submit the correct details on quiz contest, so that you can receive gift voucher
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top