Participate in Amazon Realme Quiz Contest and WIN BIG

Step 1 - Download or Open Amazon App >> ENTER HERE

Step 2 - Sign in or Sign Up Your Amazon Account

Step 3 - Find Amazon Realme Quiz Contest Banner

Step 4 - Give all answers of Questions to this Quiz Contest correctly

Step 5 - Now you are eligible for the Lucky Draw

Amazon Realme Level 1 Answers

1. What is the maximum RAM + Memory combination that the RealMe 1 is available in?

Answer : 6GB + 128GB

2. How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Answer : 10,000

3. According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Answer : Kratos.

Amazon Realme Level 2 Answers

1. A diamond, in its purest form, is made up of __. Fill in the blank.

Answer : Carbon

2. Which of these is NOT a style of photography?

Answer : Butterfly Stroke

3. Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Answer : Time Travel

Amazon Realme Level 3 Answers

1. RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer : Artificial Intelligence

2. Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer : Saudi Arabia

3. AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second

Answer : True
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top