How to Answer and win 1 Year’s Free Shopping? :

1 . Download Amazon App >> ENTER HERE
2. Open the app and you will see a banner about the Quiz. Click on it.
3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.
4 . Start answering the questions

Answers – 

Question 1: Which of these events did NOT take place in 2018?

Answer: Emmanuel Macron became the president of France

Question 2: In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called?

Answer: Panmunjom Declaration

Question 3: Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?

Answer: Assam

Question 4: India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?

Answer: Sharjah Cricket Stadium, UAE

Question 5: Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?

Answer: Anushka Sharma and Virat Kohli

Question 6: In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?

Answer: Saudi Arabia

Question 7: Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?

Answer: Washington Post

Question 8: Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?

Answer: Sonam Wangchuk

Question 9: This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?

Answer: Vikas Sathaye

Question 10: Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?

Answer: Sir Isaac Newton and Charles Darwin


All amazon quiz can be found here >> https://www.fforfree.net/search/label/amazon%20quiz 
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top