How to Answer and win a Bose Wireless headphones?

1 . Download Amazon App >> ENTER HERE
2. Open the app and you will see a banner about the Quiz. Click on it.
3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.
4 . Start answering the questions

All Answers

Q1) Where were the first Winter Olympics held?
Ans – France

Q2) Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?
Answer – Bhutan

Q3) Which is the least populated country in the world?
Answer – Vatican City

Q4) The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?
Answer – 11 hours 40 minutes

Q5) ‘Claque’ is _____.
Answer – a group of people hired to applaud at a performance

All amazon quiz can be found here >> https://www.fforfree.net/search/label/amazon%20quiz 

Question 1. The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?

Answer: Tamil Nadu

Question 2. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?


Answer: Paleontology

Question 3. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Answer: Mizoram

Question 4. What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?

Answer: IOC

Question 5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer: Pablo Picaso

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... Thanks Admin@FforFree.net

 
Top