Play Amazon Summer Fashion Style Quiz Contest apart from daily quiz Answer all the 8 questions of Summer Style Quiz and win Rs 1000 for 250 Winners

>> ENTER HERE

Amazon Summer Style Quiz All Answers 

Question 1. When does the Amazon Fashion Summer Sale go live for all customers?

Answer: 4th May, 2019

Question 2. Which of these footwear brands will feature discounts and offers during the upcoming Summer Sale on Amazon Fashion?

Answer: All of the above

Question 3. Which of these are NOT a type of sunglasses?

Answer: Thinker

Question 4. Which of these clothing brands is of Indian origin?

Answer: BIBA

Question 5. Which of these is NOT a type of shoe?

Answer: Murdochs

Question 6. Virat Kohli is the brand ambassador for which of these brands?

Answer: American Tourister

Question 7. Currently, you can shop for styles from which of these designers on Amazon Fashion?

Answer: All of the above

Question 8. During the upcoming Summer Sale, products from Amazon Fashion will be available with offers and discounts of up to ___% off. Fill in the blanks.

Answer: 80%

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top