Participate in the official Amazon Shopping App and Guess the winner of everday world cup cricket match and click on submit button First Predict The Winner Team Of India Vs Afghanistan World Cup Cricket Match

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 21st June and 20th June Answers Today

Question 1. This year will be the 20th anniversary of ‘Operation VIJAY’ in India’s history. Which victorious war are we celebrating?

Answer: Kargil War

Question 2. Jallikattu, a famous sport in Tamil Nadu, broke a world record this year for entering the maximum number of participating animals into the sporting arena. Which animal does this game involve?

Answer: Bull

Question 3. India’s second mission to the moon, Chandraayan 2 is all set to blast off into space and aim for landing on the moon’s South Pole, where no one has ever been before. When will it be launched?

Answer: 15th July 2019

Question 4. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer: Indrasabha

Question 5. Today is the International day of Yoga, celebrated annually on June 21. After a unanimous declaration for this day by the UN general assembly, when was the first ever International Day of Yoga celebrated worldwide?

Answer: 2015

Question 1. The first ever computer virus was created in 1971. What was it called?

Answer: Creeper

Question 2. India’s highest railway station (in altitude) is serviced by the Darjeeling Himalayan Railway, a UNESCO World heritage site. Where is it located?

Answer: Ghum

Question 3. Mini Mathur and Cyrus Sahukar are starring in this all-new comedy by Amazon Prime Video which is produced by Dia Mirza. What is the show called?

Answer: Mind the Malhotras

Question 4. For the first time in India, a drone was used to successfully transport blood from a remote health centre. In which state was this incredible feat achieved?

Answer: Uttarakhand

Question 5. On 9th June 2019, Rafael Nadal cinched his 12th French Open win. Who did he play the finals against?

Answer: Dominic Thiem


Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top