To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon

>> ENTER HERE

All Answers  Win Blaupunkt Party Speakers

Question 1. Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Answer: True

Question 2. World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Answer: 8th June

Question 3. The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Answer: Canada

Question 4. Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Answer: 16th June

Question 5. Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.


Answer: Rohit Sharma

Question 1. The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?

Answer: Alam Ara

Question 2. Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?

Answer: Mahesh Bhupati

Question 3. During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Answer: Gateway of India

Question 4. Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of the internationally recognized Time Magazine?

Answer: Parveen Babi

Question 5. For the first time, a metro in India will receive its power from a waste-to-energy plant. Which metro is adopting this change?

Answer: Delhi metro

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top