To participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today


All Answers to Win Saregama Carvaan Music Player

Question 1. Which is the hottest planet in our solar system?

Answer: Venus

Question 2. Which of these is NOT a genre of music?

Answer: Pink

Question 3. Katrina Kaif’s sister will be seen in her Bollywood debut film, Kwatha, opposite Salman Khan’s brother in law, Aayush Sharma. Can you name her?

Answer: Isabelle Kaif

Question 4. What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.

Answer: Sphinx

Question 5. Which was the first song to be played in outer space?

Answer: Jingle bells

Question 1. The OnePlus 7 series of smartphones come with a special gaming mode. What is it called?

Answer: Fnatic mode

Question 2. The OnePlus 7 Pro smartphone has a ______ display. Fill in the blanks.

Answer: AMOLED

Question 3. Which of the following products is OnePlus also launching?

Answer: OnePlus TV

Question 4. OnePlus 7 Pro is available in which of the following colors?

Answer: All of the above

 Question 5. What is the fast charging technology on the OnePlus 7 Pro called?

Answer: Warp Charge 30

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top