To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions


Amazon Quiz 10 October 2019 All Answers

Question 1. Today, 10 October is observed as ‘World Mental Health Day’ by the World Health Organisation to raise awareness of mental health issues around the world and mobilizing efforts in support of mental health. It was celebrated in the year_______ for the first time. (Fill in the blank)

Answer: 1992

Question 2. Legendary Bollywood actress Rekha was born today. Which of the following films did she win a National award for best actress in 1982?


Answer: Umrao Jaan

Question 3. Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Answer: Cricket

Question 4. Which of these countries does not have a standing army?

Answer: Iceland

Question 5. When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of _______.

Answer: Clouds


Question 1. Today, 09 October is celebrated as ‘World Post Day’ to create awareness about the role of the postal sector in people’s and businesses’ lives and its contribution to the social and economic development of countries. Since which year is ‘World Post Day’ being celebrated?

Answer: 1969

Question 2. Today, 09 October marks the 79th birth anniversary of the legendary English singer John Lennon. Which world famous band was he a part of?

Answer: The Beatles

Question 3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer: Nagaland

Question 4. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer: Mars

Question 5. Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer: Srinagar

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top