Today amazon quiz contest answers, amazon contest answers, amazon quiz contest today, amazon quiz time, quiz time amazon

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 19 October 2019 Answers and Win Microsoft Surface Pro 6

Q1 – Famous Bollywood movie ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ)’ released today in 1995. In the movie, Raj and Simran took a trip to which part of the world?

Answer – Europe

Q2 – DDLJ holds the record of being the longest-running film in the history of cinema. Which theater in Mumbai still runs the film?

Answer – Maratha mandir

Q3 – Which of the following countries does Afghanistan share its borders with?

Answer – Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, China

Q4 – Directorate General of Civil Aviation (DGCA) reported that ______ has emerged as the most punctual airline in the last 12 months. (Fill In the blank)

Answer – GoAir

Q5 – When was the Defense Research and Development Organisation (DRDO) established?

Answer – 1958


---------------------------------------------------------------------


Amazon Seagate Quiz 19 October 2019 Answer:

Question 1. Which Seagate External portable hard drive comes with password protection?

Answer: Backup plus ultratouch

Question 2. Seagate Backup plus portable drive comes with highest capacity of _____ (Fill the blank)

Answer: 5TB

Question 3. Seagate backup plus HDD comes with _____ software to perform incremental backup (Fill the blank)

Answer: Toolkit

Question 4. Seagate backup plus Desk hub comes with highest capacity of _____ (Fill the blank)

Answer: 10TB

Question 5. Seagate Backup plus HDD products comes with _____ warranty (Fill the blank)

Answer: 3 Years

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top