Amazon Quiz Answers will be available daily between 8 AM to 12 PM answer where you have to 5 very simple questions and you will be eligible for their prize. Be Eligible For The Contest, During The Contest Period, You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon App



Amazon March 5th Quiz Answers to Win Rs.20,000

Q1. Who among these was NOT named in the Asia XI squad for a series to celebrate the 100th birth anniversary of Sheikh Mujibur Rahman?
Answer – Rohit Sharma 
Q2. The foundation stone for the Army headquarters new building was recently laid. What has it been christened as?
Answer – Thal Sena Bhawan
Q3. @gypsyking101 is the Instagram handle of which famous person currently in the news?
Answer – Tyson Fury
Q4. Which of these has been declared the theme for National Science Day 2020, by the government’s Department of Science & Technology?
Answer – Women in science
Q5. Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?
Answer – Dr. Rajendra Singh
==============================================
Q1 – What Is The Name Of The Humanoid Robot From Isro That Will Travel On The First Test Flight Of The Gaganyaan Mission?
Answers – Vyommitra
Q2 – Uber Recently Announced A Partnership With Which Company To Mass Produce ‘Air Taxis’?
Answers – Hyundai
Q3 – Which Of These Sportspeople Has Been Awarded The Padma Bhushan In 2020?
Answers – Pv Sindhu
Q4 – Which Famous Character Actor Is Playing The Role Of Indian Team Manager Pr Man Singh In The Movie 83?
Answers – Pankaj Tripathi
Q5 – Irish Conductor Eímear Noone Is To Set To Become The First Woman To Conduct The Orchestra At Which Upcoming Event?
Answers – Oscars
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top