Flipkart Motorola Edge Quiz contest, you can get your hands on brand new Motorola Phone by answering only 5 simple questions


Flipkart Motorola Edge Quiz All Answers 


Question 1:- Name This Bold & Outspoken Superhero From The Marvel Universe:
Answer:- Iron Man
Question 2:- Name This Pop Star Known For Her Bold Dressing Sense:
Answer:- Lady Gaga
Question 3:- Name The Cricketer Who Is Known For His Bold Attitude & Supreme Talent, Who Is Also Married To The Bollywood Actress Anushka Sharma:
Answer:- Virat Kohli
Question 4:- Choose The Boldest New Smartphone From The House Of Moto That Has A Huge 6.7” Curved Screen:
Answer:- Moto Edge Plus
Question 5:- Name This Supremely Talented, Adventurous British Billionaire Who Owns The Virgin Group & A 30 Hectare Island As His Holiday Home
Answer:- Richard Branson

Quiz 1 : Which Bollywood Star Has The Most Loudest and Powerful Voice

Answer : Amitabh Bachchan

Quiz 2 : Which is The Loudest musical instrument?

Answer : Pipe Organ

Quiz 3 : What is the Loudest sound on Earth?

Answer : Krakatoa Volcano

Quiz 4 : Who is the loudest marvel comic character?

Answer : Black Bolt

Quiz 5 : Which new motorola phone has loudest and powerful stereo sound?


Answer : Motorola Edge Plus 
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top