Jio IQL Quiz wher you give Correct Answers to 10 Questions & you Win 1 GB Data Free Of Cost Donwload or update Jio App and start playing, Go To Jio Engage section & find “Tata Salt – IQL India Quizzing League” quiz banner.



Jio IQL Quiz All Answers to Win assured 1 GB Free Jio Data
1. What aromatic name do we know the Kannada Film Industry by?
Answer : Sandalwood.
2. Where would we commonly find plus symbol with dots within spaces that signifies four heads joined by a common body?
Answer : One Rupee Coin.
3. Which former Indian Track and Field Olympian is fondly known as ‘The Flying Sikh’ owing to their speed?
Answer : Milkha Singh.
4. Which newly renovated stadium in India has become the largest cricket stadium in the world?
Answer : Sardar Patel Stadium.
5. Which Indian economist was born in Shanti Niketan in 1933, and was christened to mean ‘immortal’ by Rabindranath Tagore?
Answer : Amartya Sen.
6. The Rajya Sabha (Upper house) consists of how many member seats?
Answer : 245.
7. Kalidasa was an Ambassador to the kingdom of which of these kings?
Answer : Vikramaditya.
8. Which of the following cities does not have an Indian Institute of Technology?
Answer : Aurangabad.
9. Which State in India is famous for Living Root Bridges, a tourist attraction?
Answer : Meghalaya.
10. Prior to its acquisition by the Government of India in 1948, what was Air India formerly known as?
Answer : Tata Airlines.




Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top