Brand new Flipkart Super Fan Game , Play and meet you favorite Bollywood Stars LIve no only Flipkart App Game Zone

Flipkart Video Rewards : Play Flipkart Video Presents Super Fan And Win Assured Rewards.

1. Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
2. Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
3.  Supercoins For Remaining Winners.

Answers Of Flipkart Super Fan Quiz : Kareena Kapoor Khan Quiz Answers.

Q1. What was the name my grandfather wanted to give me?

Answer. Sidhima

Q2. What do you think I like more?

Answere. Sunset

Q3. What was the summer course I took in Harvard?

Answer. Micro Computers and Info tech

Q4. What is my favourite corner in my house?

Answerw. The Balcony

Q5. How many pairs of jeans do I own?

Answer. 50-55 pairs

Q6. What’s my  Favorite pass time with Taimur?

Answer. Reading

Q7. My second favourite holiday destination is New York?

Answer. FALSE

Q8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa?

Answer FALSE

Q9. I would love to be a lead in my own biopic?

Answer. TRUE

Q10. My favourite Saif Ali Khan performance is?

Answer. Dil Chahta hai
Also Play these flipkart contests
1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Gift Voucher, Gems & More. https://www.fforfree.net/2020/07/flipkart-daily-trivia-all-answers-to.html 
2. Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin. >> https://www.fforfree.net/2020/07/flipkart-fake-or-not-all-answers-10th.html
3. Flipkart Kya Bolti Public Season 2 Game Answers 10th July : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top