How To Play and Win the Flipkart SuperFan Jacqueline Fernandez Contest?

1. Download or Update Flipkart App >> ENTER HERE
2. Goto Games section and Play the Flipkart SuperFan Quiz Show
3. Answer All 10 Questions correctly, All answers are mentioned below and Win Assured Prizes for FREE

Flipkart SuperFan With Jacqueline Fernandez 17th July, 2020 All Answers

1) What is the last thing I do before I sleep?

Answer : Pray

2)What is my Favourite Indian desert?

Answer : Rasgulla

3) What is my least favourite Vegetable?

Answer : Karela

4) What is that one social Media trend that really bugs me?

Answer : Challenges

5) I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?

Answer : My Mom

6) What is that one thing I always offer guests when they come home?

Answer : Dates

7) I have 2 pole at Home

Answer : True

8)If i wasn’t in India I would have love to stay in New York

Answer : False

9) The First Hindi film I watched was -———

Answer : Devdas

10) My first Bollywood crush was————

Answer : Salman khan


Prizes
1. 100 Lucky Winner Get FREE Flipkart Gift Voucher Worth Rs 1000
2.  Lucky Winner Get FREE Flipkart Gift Voucher Worth Rs 50
3. Others Lucky Winner Open Flipkart Mystery Box and Win Free SuperCoins
4. One Lucky Winner Get Your Favorite SuperStar SuperFan Title

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top