Visit Game Zone on Flipkart app and click on Flipkart Daily Trivia Banner. Answer all the 5 Answers & Win Flipkart Vouchers, Gems & More.

Flipkart Quiz All answers – July 23rd, 2020



Question 1. Born in Jalandhar, which singer is popularly known as the “Prince of Bhangra”?

Answer 1 is Sukhbir Singh

Question 2. In Game of Thrones, which character sits on the throne at the end of series?

Answer 2 is Bran Stark

Question 3. Which 2017 film was inspired by the story of Anita Bai Narre?

Answer 3  is Toilet: Ek Prem Katha

Question 4. Which actress was born in pre-partition Punjab in 1930 as Harkirtan Kaur?

Answer 4  is Geeta Bali
Question 5. In the film ‘Argo’, Ben Affleck’s character rescues Americans from which country?
Answer 5  is Iran


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers to 23rd July 2020


Q1. what do we like the most about our contry ?

  • Food
  • Tradition culture

Q2. What are people doing nowadays ?

  • Stepping out
  • Staying Home

Q3. Which actress looks cooler in sunglasses ?

  • Katrina Kaif
  • Kareena Kapoor Khan

Q4. Which type of Rohit Shetty films do you like?
  • Comedy
  • Action
Q5. Who is India’s best dancer ?
  • Prabhu Deva
  • Hritik roshan

Flipkart Daily Trivia Quiz All Answers for 24th July 2020

Question 1. Born In Jalandhar, which slnger is popularly known as the “Prince of Bhangra”?

Answer: Sukhbir Singh.
Question 2. In-Game of Thrones, which character sits on the throne at the end of series?

Answer: Bran Stark.
Question 3. which 2017 film was inspired by the story of Anita Bal Narre?

Answer : Toilet: Prem Katha Movie.
Question 4. Which actress was born In pre-partition Punjab In 1930 as Harkirtan Kaur?

Answer: Geeta Bali.
Question 5. In the film ‘Argo’, Ben Affleck’s character rescues Americans from which country?

Answer: Iran.

Flipkart Trivia All Answers 24th July 2020 

Which house does Voldemote belong to in the Harry Potter Movie ?

Answer is Slytherin

Dil Cheez Kya hai and Inn Aankhon ki Masti' are iconic songs from which film?

Answer is Umrao Jaan

Which Filmmaker had directed films like 'Fire' and '1947: Earth'?

Answer is Deepa Mehta

In the show Friends, which of these characters never gives birth to a baby?

Answer is 

Which film series would you associate with the fictional language - Klingon ?

Answer is Star Trek

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25th July 2020

Q1: Whether it is Ghup Vhup in Odisha, What’s it in Madha Pradesh ?

Answer : Fulki
Q2: In-built 2018, The world largeat chook sculpture positioned in chadayamangalan in?

Answer : Kerala
Q3: Which explorer is recognised as first individual to succeed in each the poles?
Answer : Ronald Amanduse
This fall: Which nation has extra numbers of UNESCO eorld heritage websites in Asia?

Answer : China
Q5: Ehich footballers appeared as himself within the return XXx Of Xender cage.

Answer : Neymar Jr.
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25 July 2020 Play And Win Multiple Prizes


Flipkart Trivia All Answers 28th July 2020 Win assured prizes
Q1. Who is the 1st Indian to score a century In all three formats as an opener?
Answer : Rohit Sharma
Q2. In baseball, the final base a base runner must touch to score a run is called what?
Answer : Home Plate
Q3. which lndian batsman holds the record of hitting the most sixes In a Test?
Answer : Rohit Sharma
Q4. The Indian hockey team won its first Olympic gold medal In 1928 at which of these places?
Answer : Amsterdam
Q5. who is the first woman for India to score a century in a Women’s Twenty20 International?
Answer : Harmanpreet Kaur

Flipkart Trivia All Answers 29th July 2020 Win assured prizes

At 3,840 metres, Mount Saramati is the highest of which Indian State?
Answer : Nagaland
Q2. Which Mughal emperor built the ‘Shalimar Bagh’ in Srinagar in 1619?
Answer :Jahangir
Q3. Invented in 1924 in Mexico, Caesar Salad is named after
Answer : A chef
Q4. Who among these demons was killed by Lord Rama in Ramayana?
Answer : Dushan
Q5. Reigning till 1912, who among these was the last Emperor of the Qing dynasty of China?
Answer : Pu Yi


Flipkart Trivia All Answers 31st July 2020 Win assured prizes
Q1. The Indian Premier League has not witnessed a team based In which of these cities?
Answer is Cuttack
Q2. Dabang in hockey, Indians in cricket and maharathi in Wresting are sports teams for?
Answer is Mumbai
Q3. which of these is not one of the umpires in a game of tennis?
Answer is Ball umpire
Q4. Who became the first Indian male boxer to win silver in world championship?
Answer is  amit panghal
Q5. Which of these is not a type of gymnastics event held at olympics?

Answer is Aesthetic
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top