Amazon LG XBOOM Quiz, Amazon LG Quiz Of XBOOM, Amazon LG XBOOM, Amazon LG XBOOM Quiz Answers, Amazon XBOOM OK55 Quiz Answers  Goto Amazon App & Scroll down & you will be able to see the Banner Of “Amazon LG XBOOM Quiz


Amazon LG X-Boom Audio System Quiz All Answers

Q1: What Is The Name Of LG Party Speaker Series?

Answer 1: LG XBOOM

Q2: You Can Record Your Own Karaoke Song With LG XBOOM.

Answer 2: TRUE

Q3: The LG XBOOM Handy Has __ And Battery Backup For Outdoor Usage.

Answer 3: Wheels

Q4: Which Of The Following Can Be Used To Control The LG XBOOM Speaker?

Answer 4: Mobile App

Q5: Which Of The Following Describes LG XBOOM Party Speaker?

Answer 5: All Of The Above


Aug 18 All Answers for Amazon Quiz :  Win Samsonite suitcase

Q1) Ramniklal Ambani passed away recently. What brand of Reliance is named after his son?
Ans – Vimal

Q2) What cargo did a special parcel train from South Central Railway recently carry from Guntur in Andhra Pradesh to Benapole in Bangladesh?
Ans – Red Chillies

Q3) Eoin Morgan has recently set the record for hitting most sixes in international cricket as captain. Whose record did he break?
Ans – MS Dhoni

Q4) During this lockdown period ‘WFH’ has become very popular. What does WFH stand for?
Ans – Work From Home

Q5) Which company under Project Kuiper has got US govt approval for a constellation of over 3000 satellites to improve internet connectivity?
Ans – Amazon
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top