Download Flipkart App Or update the App.  Install & Open the App Open Flipkart Now Go To Game Zone & There you will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just Click on It. Now play the Video & Answer all 5 questions correctly & Win assured Flipkart Gift Voucher & Supercoins.


Flipkart Fake or Not All Answers 1st August 2020
Q1. Bank of China to open its branch in India amidst border tensions?
Answer is FAKE
Q2. Amitabh Bachchan’s original name was lnquilaab?
Answer is NOT FAKE
Q3. WHO claims that asymptomatic patients cannot spread COVID-19?
Answer is FAKE
Q4. Fish with human lips and teeth found in Malaysia?
Answer is FAKE
Q5. It is illegal in India to use monkeys for entertainment purposes?
Answer is NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 2nd August 2020 Answers

Question 1 - Whiskey will be sold in paper bottles

Answer is Not Fake

Question 2 - Ratan Tata said a non-Tata may head the Tata Trusts

Answer is Not Fake

Question 3 - Priyanka Chopra was married before she married Nick Jonas

Answer is Fake

Question 4 - Funeral was held for a glacier in Iceland

Answer is Not Fake

Question 5 - Union Govt revokes the right of police to give you bail


Answer is Fake


Flipkart Fake or Not Fake Quiz 6th August 2020 Answers

1. India was the first Asian country to have a nuclear reactor
Not Fake
2. Germany asks 4000 people to attend concert as a coronavirus experiment

Not Fake
3. The Mughals introduced the currency of Rupee in India
Fake
4. Shankar Mahadevan sang ‘Breathless’ in one breath
Fake
5. A 4 year old boy ran 65 kms which is more than full marathon
Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 7th August 2020 Answers

1. Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century

NOT FAKE

2. RBI has released notes of new denominations

FAKE

3. A women with 4 legs existed

NOT FAKE

4. USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests

FAKE

5. Both male and female elephants found in India have tusks

FAKE

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 8th August 2020 Answers

1. The slogan ‘Quit India’ was suggested by Gandhiji in the Congress session of 1942



FAKE
2. Jio offers recharge to celebrate Mukesh Ambani becoming the 6th richest man



FAKE
3. The Nijam of hyderabad was the World’s richest man in 1937
NOT FAKE
4. Google Images was invented because of Jennifer Lopez’s dress


NOT FAKE

5. Tiger has always been India’s national animal


FAKE


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers  – 11th August 2020

Q1: Madhuri Dixit is in talks with manufacturing homes for her biopic.



Answer 1: FAKE
Q2: Microsoft hired an individual person named ‘Mac Book’.
Answer 2: NOT FAKE
Q3: In 1998 Yahoo refused to purchase Google.
Answer  3: NOT FAKE
Sachin Tendulkar is the only participant to attain a double century in ODI.
Answer 4: FAKE
Q5: Amul has the longest running ad campaign on the earth
Answer 5: NOT FAKE



Flipkart Fake Or Not Quiz Answers  – 13th August 2020
Q1. Leonardo Di Caprio’s stepmother is an Amritdhari Sikh
Answer NOT FAKE
Q2. Polo is the only sport that does not allow left handed players
Answer NOT FAKE
Q3. A day on Venus is longer than a year on Venus
Answer NOT FAKE
Q4. French president Macron congratulates India on Rafale jets
Answer FAKE
Q5. ICMR declares 15th August as the launch for Made in india Covid19 vaccine
Answer FAKE


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers  – 15th August 2020


1. Lord Mountbatten chose this date for India’s independence because Japan army surrendered in WW2 on the same date
Not Fake
2. UN promotes a system where only one government would govern all nations

Fake
3. There is a temple in India where dogs are worshipped
Not Fake
4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lankan national anthem
Fake
5. Giraffes have the same number of neck bones as humans
Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answer – 16th Aug 2020

Q1:  Indian team couldn’t participate in the 1950’s FIFA World Cup as they weren’t permitted to play barefoot


Answer 1: FAKE

Q2: Mammals can lay eggs too


Answer 2: NOT FAKE

Q3: A video where Delhi Police caught a terrorist recently is being circulated online


Answer 3: FAKE

Q4: There is a museum dedicated to toilets in India


Answer 4: NOT FAKE

Q5: The Beirut blast was the result of a nuclear explosion


Answer 5: FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answer – 19th Aug 2020

Question 1: Harmonium is an Indian originated instrument
Answer 1: Fake
Question 2: India’s Independence Day was celebrated with grandeur in London
Answer 2: Fake
Question 3: Varanasi’s Ratneshwar temple leans more than the Leaning tower of Pisa
Answer 3: Not Fake
Question 4: Helium gas was discovered in India during a solar eclipse
Answer 4: Not Fake
Question 5:- An alcoholic monkey bit 250 people after he could not get his hands on more alcohol

Answer 5: Not Fake

(29th August) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show All Answer Today

1. Eating chilli can cause a hole in the human throat

Answer : Not Fake

2. Humans normally use 10% of their brain

Answer : Fake

3. Coronaviruses discovered over 50 years ago

Answer : Not Fake

4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside

Answer : Fake

5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British

Answer : Fake
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top