Every Friday you can participate Flipkart SuperFan Contest on Flipkart App Game Zon, Answers all 10 Questions correctly to win assured prizes Flipkart Super Fan Quiz Show users can change their preferred prediction by reattempting the question. The results will be available to the users who have completed the quiz. All Participants with all correct answer during the episode shall be declared as winner who will be entitled to receive assured prizes. 

Flipkart SuperFan Malaika's Quiz Show All Answers 14th August and Win BIG
1) What is the most daring thing I have ever done?
Answer : Swimming with Sharks
2) What dish do cook the best?
Answer : Green Thai Curry
3) What is that one habit i just cant get rid off?
Answer : Over Packing
4) What was my favourite subject in school?
Answer : History
5) What is that one word I use a lot?
Answer : Seriously
6) Badminton is my favourite sport
Answer : False
7) My perfect date night is a long walk on the beach
Answer : False
8) The Hindi song which best describes me is -—
Answer : Oh Haseena Zulfon Waali
9) The first ad I did was for———-
Answer : Amusement Park
10) My favorite Hindi movie is
Answer : Qayamat Se Qayamat tak
Prize Details

1. 100 Lucky Winner Get FREE Flipkart Gift Voucher Worth Rs 1000
2.  Lucky Winner Get FREE Flipkart Gift Voucher Worth Rs 50
3. Others Lucky Winner Open Flipkart Mystery Box and Win Free SuperCoins
4. One Lucky Winner Get Your Favorite SuperStar SuperFan Title
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top