The participation is free for all the players who are 18 and above, regardless of gender. All the players compete under similar conditions. Players get to race the GR Supra sports car and experience the joy of motor sports safely.  There will be 10 shortlisted winners for the contest and each winner shall receive a Sony Playstation 4 as an award gratification.  Winners will be selected basis the maximum correct answers in the Multiple Choice Questions round and their creative answer in the subjective round. The sole discretion of selection of winners will be in the hands of Toyota Gazoo Racing and the judgement will be final and irreversible.


Toyota Gazoo Racing Contest All Answer to Win PS4 & Cash Prizes

Q1 The TOYOTA GAZOO Racing Netz Cup Vitz Race started in which year? 
Answer – 2019 
Q2.In the fifth round of the 2019-2020 FIA World Endurance Championship, #7 and #8 TS050 HYBRID finished in __ & __ positions respectively. 
Answer- 2nd & 3rd
Q3 Qatari driver Nasser Al-Attiyah with French navigator Matthieu Baumel will be defending their 2019 Dakar Rally title in which car? 
Answer – 300
Q4.  The TGR team has consistently been winning the team and drivers’ championship since 
Answer – 2012
Q5 TOYOTA GAZOO Racing South Africa (TGRSA), with their Toyota Hilux, first entered the Super Production class in which year? 
Answer- 2012
Q6. Which is your favourite Toyota Gazoo Racing race car and why?
Answer – Anything Like Any Game Name
Q1 Who is the driver that raced Le Mans & Dakar for Toyota?
Answer - Fernando Alonso
Q2. The TOYOTA GAZOO Racing Rally Challenge is held across
Answer - Japan
Q3. Which category does TSO50 compete in WEC?
Answer - LMP1
Q4, Yaris WRC won the manufacturer's championship in
Answer - 2018

TSO50 car bodytype made of carbon fiber composite
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top