To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon app . Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.  Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among all the participants who have answered that particular question correctly.

Amazon Tecno Quiz All Answers 

Question 1: TECNO SPARK 6 Air Is Equipped With A Massive Battery, What Is It’s Capacity?

Answer 1: 6000 MAh

Question 2: What Is The New Variant Of TECNO SPARK 6 Air?

Answer 2: 3+64GB

Question 3: What Is The Display Size Of TECNO SPARK 6 Air?

Answer 3: 7″ HD+ Display

Question 4: How Many Rear Cameras Does The TECNO SPARK 6 Air Have?

Answer 4: 3

Question 5: Finally, TECHNO SPARK 6 Air Comes With A _ MP Selfie Camera?

Answer 5: 8MP

Amazon Quiz September 24th- Answer and Win Rs 50000

Q1) Which famous tennis player wore 7 masks with the names of 7 victims of racial injustice during her 7 matches at the 2020 US Open?
Ans – Naomi Osaka

Q2) Prakash Belawadi plays the father of which genius, in a movie released on Amazon Prime in 2020?
Ans – Shakuntala Devi

Q3) September 2020 marks the 9th World __ Month to raise awareness and challenge the stigma that surrounds which disease?
Ans – Alzheimer’s

Q4) Where in India would you find this famous monument?
Ans – Kanyakumari

Q5) All the tourists shown here are clicking pictures inside which museum?
Ans – Louvre Museum
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top