World Heart Foundation organizes World Heart Day, an international campaign held on September 29 to inform people about cardiovascular diseases, which are the biggest cause of death so the World Heart day promotes preventative measures to reduce the risk of cardiovascular diseases  if you answer all the quiz questions correctly, Amazon World Heart Day Quiz you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among all participants who have answered that particular question correctly.

>> ENTER HERE

Amazon World Heart Day Quiz Answers

Question 1 – On December 3, 1967, 53-year-old Louis Washkansky received the first __ transplant. Fill in the blank

Answer 1 – Heart

Question 2 – How many chambers are there in a human heart?

Answer 2 – 4

Question 3 – Which part of the heart gets its name from the Latin word for ‘belly’?

Answer 3 – Ventricle

Question 4 – Which of these hashtags is being promoted by the World Heart Federation in observance of World Heart Day 2020?

Answer 4 – #Useheart

Question 5 – The idea of World Heart Day was conceived by Antoni Bayés de Luna, who was the President of which organization from 1997-99?

Answer 5 – World Heart Federation


Amazon Quiz All Answers to Win Redmi Note Pro Sep 23, 2020

Q1: Which Of These Firsts Occurred During The Final Of The Men’s Singles At The 2020 US Open?


Answer 1: Final Decided By 5th Set Tie Break

Q2: In The Upcoming ‘Batman’ Movie Starring Robert Pattinson In The Lead Role, What Role Earlier Played By Anne Hathaway Is Zoe Kravitz Playing?


Answer 2: Selina Kyle

Q3: 22nd September Is Observed As World Rose Day, Dedicated To The Welfare Of Patients Suffering From What Disease?


Answer 3: Cancer

Q4: A Famous Festival In Nagaland Is Known As The ______ Festival. The Blank Is The Same As The Name Of This Bird. Which Bird?


Answer 4: Hornbill

Q5: What Is This Famous Landmark In Belgium Called? The Structure Might Give You A Clue To Its Name


Answer 5: Atomium

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top