Download Flipkart App Or update the App.  Install & Open the App Open Flipkart Now Go To Game Zone & There you will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just Click on It. Now play the Video & Answer all 5 questions correctly & Win assured Flipkart Gift Voucher & Supercoins. Participant must be at least 18 years of age and ust have a valid Flipkart account and must log in using the same account.The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform. The contest will run every day Winners  can be viewed under the Gems or Rewards section in the app.


Flipkart Fake Or Not All Answers September 1st 2020

1. Peanuts are of Indian origin
Fake
2. Bengaluru traffic delayed a terrorist attack


Not Fake

3. Arjun Rampal’s grandfather designed an artillery gun for India


Not Fake

4. India shares its longest land border with Bangladesh

Not Fake

5. IPL is the world’s first professional T20 cricket league

Fake


Flipkart Fake Or Not All Answers September 2nd 2020

Question(1): 1. Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road
Answer- Fake
Question(2): 2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. Of India
Answer - FAKE
Question(3): 3. N. R. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister
Answer - NOT FAKE
Question(4): 4. A Hindu Temple is depicted on Cambodia’s national flag
Answer- NOT FAKE 
Question(5): 5. Consuming lots of carrots causes skin to turn orange
Answer- NOT FAKE 
Flipkart Fake Or Not All Answers September 3rd 2020

1) Watching TV closely can damage eyes
Answer: Fake
2) Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests
Answer: Not Fake
3) Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagan
Answer: Not Fake
4) P.M NARENDRA MODI Is the most followed Indian in twitter
Answer: Not Fake
5) a maximum of 36 runs can be scored in a over of Cricket
Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not All Answers September 4th 2020

Question 1 - Salman Khan film Sultan was originally titled Dangal

Answer 1 - Not Fake

Question 2 - Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s President

Answer 2 - Fake

Question 3 - PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru

Answer 3 - Fake

Question 4 - Snakebites can be treated by sucking out the venom

Answer 4 - Fake

Question 5 - Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in the UK

Answer 5 - Not Fake

Flipkart Fake Or Not All Answers September 5th 2020

1) A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur

Answer : Fake

2) world’s fastest human calculator is an Indian boy

Answer: Not Fake

3) Zindagi na milegi dobara film was shot during Tomatina festival in Spain

Answer: Fake

4) A human can balance a car on his head

Answer: Not Fake

5) indian railways transport more people than the Australia population every day

Answer : Not fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 14th September 2020

Q1: The river Indus originates in China

Answer 1: Not Fake

Q2: The word ‘Quarantine’ comes from a word which means 40 days

Answer 2: Not Fake

Q3: There was a superhero comicbook based on Sunil Gavaskar

Answer 3: Not Fake

Q4: Zebras are white skinned animals with black stripes

Answer 4: Fake

Q5: 5G cellular network is causing birds to die

Answer 5: Fake

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top