Download Flipkart App Or update the App.  Install & Open the App Open Flipkart Now Go To Game Zone & There you will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just Click on It. Now play the Video & Answer all 5 questions correctly & Win assured Flipkart Gift Voucher & Supercoins. Participant must be at least 18 years of age and ust have a valid Flipkart account and must log in using the same account.The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform. The contest will run every day Winners  can be viewed under the Gems or Rewards section in the app. Aakash Gupta as Mythikesh Dutt as new Host after Mythika 

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 14th September 2020

Q1: The river Indus originates in China

Answer 1: Not Fake

Q2: The word ‘Quarantine’ comes from a word which means 40 days

Answer 2: Not Fake

Q3: There was a superhero comicbook based on Sunil Gavaskar

Answer 3: Not Fake

Q4: Zebras are white skinned animals with black stripes

Answer 4: Fake

Q5: 5G cellular network is causing birds to die

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 15th September 2020

Q1. More than half of Indian population is vegetarian?

> FAKE

Q2. Milkha singh charged rs 1 for his biopic baagh milkha bhaag

> NOT FAKE

Q3. Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?

> NOT FAKE

Q4. the title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subash chandra bose?

> NOT FAKE

Q5. covid-19 can infect an individual only once?

> FAKE

Flipkart Quiz Answers – September 17, 2020

1. its harmful to go for a swim right after eating

Answer - fake

2. Neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award


Answer - fake

3. A full grown python can eat a whole person

Answer - not fake

4. Former us president Richard Nixon called indian women most unattractive

Answer - not fake

5. Edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu

Answer - not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answer – 20 September 2020

Query 1) Sikkim is India’s first totally natural state

Reply 1: Not Fake

Query 2) A B AB O are the one blood group sorts on this planet

Reply 2: Fake

Query 3) An individual unknowingly swallows a median of 8 dwell spiders of their sleep every year

Reply 3: Fake

Query 4) The European Group for Nuclear Analysis (CERN) has a 2 meter tall statue of lord Shiva

Reply 4: Not Fake

Query 5) Twinkle Khanna has been certainly one of India’s greatest-promoting feminine authors

Reply 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz All Answer – 22 Sep 2020

Inquiry 1) A guy exploded a component of his home while chasing after a fly


Response 1: Not Fake

Inquiry 2) Bengaluru was the initial Eastern city to obtain road lights


Response 2: Not Fake

Inquiry 3) Elephants hesitate of computer mice


Response 3: Fake

Inquiry 4) Lord Hanuman is stated in the flick Black Panther


Response 4: Not Fake

Inquiry 5) Golden Holy place in Amritsar lit numerous lights throughout Diwali


Response 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Contest: Answer for 23rd September 2020


Q1- Amartya Sen said India’s economy would be hit by the ban on PUBG


Ans: FAKE


Q2- In Bhopal, a pair of frogs were ‘married’ to appease the rain gods


Ans: NOT FAKE


Q3- The Indian National Congress party symbol used to have two bullocks on it


Ans: NOT FAKE


Q4- There are people who work as professional fart smellers


Ans: NOT FAKE


Q5- Pakistani fighter jet flew under a bridge


Ans: FAKE

Answers Of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz September 24th

Question 1 : Indian airforce tweeted that a Rafale had crashed and pilot was martyred

Answers : Fake.

Question 2 : A circus in Germany sold lion poop to raise funds

Answers : Not Fake.

Question 3 : Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all season of IPL

Answers : Not Fake.

Question 4 : A piece of paper can’t be folded in half more than seven times.

Answers : Fake.

Question 5 : ISRO has not a PSLV numbered 13 in 50 numbers

Answers : Not Fake

Answers Of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin September 25th

Question 1 : Urine contamination in swimming pools can cause redness in eyes

Answers : Not Fake.

Question 2 : Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017

Answers : Not Fake.

Question 3 : Albert Einstein failed Math in school

Answers : Fake.

Question 4 : India’s first IIT was set up in a former prison

Answers : Not Fake.

Question 5 : Government wa buying covid 19 kits in 2018

Answers : Fake.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 26th September 2020

Question 1: Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.

Answer 1: Not Fake

Question 2: Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer 2: Fake

Question 3: Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)

Answer 3: Fake

Question 4: A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer 4: Not Fake

Question 5: First international cricket match was played between USA and Canada

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 27th September 2020

1.dangal is the highest earning non -english foreign language movie in china

Answer - Not fake

2.India has been declared as polio free by the WHO

Answer : Not fake

3.tata motors has launched cab services to compete against uber and ola?

Answer - Fake

4.skin is the largest organ in the human body

Ans - Not fake

5.jingle bells was written for christmas
Ans - Fake

Answers of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 28th September 2020

Q1: The payment app ‘BHIM’ is named after Dr. B.R. Ambedkar

Answer 1: Not Fake

Q2: Every year Sudha Murthy spends one-day selling vegetables

Answer 2: Fake

Q3: Cancers can also be caused by bacteria and viruses

Answer 3: Not Fake

Q4: Dandruff can spread from one person to another

Answer 4: Fake

Q5: Akshay Kumar drinks cow urine every day

Answer 5: Not Fake

Answers of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 29th September 2020

Q1: Frequently cracking your knuckles can cause arthritis

Answer 1: Fake

Q2: Ministry of Corporate Affairs to give laptops to students for ₹3500

Answer 2: Fake

Q3: Pluto’s highest mountain ranges are named after Tenzing Norgay & Edmund Hillary

Answer 3: Not Fake

Q4: Amrish Puri has acted in a Steven Spielberg movie

Answer 4: Not Fake 

Q5: A bar in Delhi sells fresh air to people

Answer 5: Note Fake

Flipkart Fake or Not answers – September 30th, 2020

Question 1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti-Hindi movement

Answer: Fake


Question 2. There is no gravity in space

Answer: Fake


Question 3. High heels were originally made for men

Answer: Not Fake


Question 4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’

Answer: Not Fake


Question 5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone

Answer: Not Fake

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top