Download Flipkart App Or update the App.  Install & Open the App Open Flipkart Now Go To Game Zone & There you will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just Click on It. Now play the Video & Answer all 5 questions correctly & Win assured Flipkart Gift Voucher & Supercoins. Participant must be at least 18 years of age and ust have a valid Flipkart account and must log in using the same account.The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform. The contest will run every day Winners  can be viewed under the Gems or Rewards section in the app. Aakash Gupta as Mythikesh Dutt as new Host after Mythika 

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers October 1st 2020

American president Donald Trump told people to vote twice

Answer - Not Fake

Sitaphal is native to India

Answer - Fake

Chinese tourists were seen on Indian side of Pangong lake

Answer - Fake

Bajrangi Bhaijaan was partly inspired by an old Telugu movie

Answer - Not Fake

One of the world’s most expensive coffees is made from animal poop

Answer -  Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 02 October 2020 Answers

Question 1: In 1948 No One Was Awarded Nobel Peace Prize

Answer: Not Fake

Question 2: Robot Dogs Are Being Used to Maintain Social Distance in Singapore

Answer: Not Fake

Question 3: Apple Inc Gets Its Name from the Apple That Fell on Issac Newton

Answer: Fake

Question 4: Moon Completes One Revolution Around Earth in a Single Day

Answer: Fake

Question 5: Did Rishi Kapoor Buy Award for Bobby

Answer: Not Fake

Fake or Not Fake Quiz Answers 3rd October 2020

Question 1. Kerala to launch water taxis from October 2020

Answer : Not Fake

Question 2. Different countries see different phases of the Moon on the same day

Answer : Fake

Question 3. Facebook’s main color is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness

Answer : Not Fake

Question 4. Laika the dog was the first animal sent to space

Answer : Fake

Question 5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 04 October 2020 Answers

Question 1: The sale of e-cigarettes is banned in India.

Answer: Not Fake

Question 2: Cutting an earthworm into two produces two new earthworms

Answer: Fake

Question 3:  A man lied about being covid +ve to spend time with his lover

Answer: Not Fake

Question 4: OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film

Answer: Fake

Question 5: Killer whales are actually dolphins

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 5th October 2020 ALL Answers

Question 1: Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesnt wear pants.

Answer: Fake

Question 2: A Man Chanted Modiji for 24 Hours on Youtube Channel

Answer: Not Fake

Question 3: The Organisation That Names Hurricanes Ran Out of Names for This Year

Answer: Not Fake

Question 4: A Leopard Entered Tajs .Ranthambore Resort

Answer: Fake

Question 5: Boy Misses NEET After Coming 10 Minutes Late After Travelling 700 Kms

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 6th

1.An indian teenager built the smallest satellite to be launched in space

Answer - Not fake

2.Pyramids are only found in Egypt

Answer - Fake

3. The youngest person to receive heart surgery was only one minute old

Answer : Not fake

4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India

Answer  - Fake

5. An american team is called bengals and has a bengal tiger as mascot

Answer - Not fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 7th

Question 1: A music device with an Indian song has been sent out of solar system

Answer : Not fake

Question 2: There is a volcano which erupts blue flames

Answer: Not fake

Question 3: Coffee stuns growth of children

Answer: Fake

Question 4: Dolphins can’t breathe under water

Answer: Not fake

Question 5: Yash Chopra was the first bollywood director to shoot in Switzerland

Answer: Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 8th

Question 1. The world’s highest airstrip is in India

Answer - Not Fake

Question 2. Seawater is salty due to fish urine

Answer - Fake

Question 3. TBD

Answer - Not Fake

Question 4. An Egyptian mummy was issued a passport to travel

Answer - Not Fake

Question 5. ‘Hollywood’ sign in Los Angeles was once made into ‘Hollyweed’

Answer - Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 9th

Question 1:- India hasn’t won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass

Answer 1 - Fake

Question 2:- A letter was delivered 100 years after it was posted

Answer 2 - Not Fake

Question 3:- The Police are employing geese for patrolling duty

Answer 3 - Not Fake

Question 4:- The five letters KMPH on the KXIP logo represent the names of the owners

Answer 4 - Fake

Question 5:- Rainbow corn is edible and can be grown easily

Answer 5 - Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 10th

Question 1: One American City Honoured Dr B.R Ambedkar by Having His and His Wife Photo on the Bus

Answer: Fake

Question 2: Children Under the Age of 14 Cannot Experience Depression

Answer: Fake

Question 3: As We Age We Get Shorter

Answer: Not Fake

Question 4: The Worlds First Computer Programmer Was a Woman

Answer: Not Fake

Question 5: Unicorn Is the National Aniaml of a Country

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 11th

Question 1: The Taj Mahal Palace Hotel Is the First Building in India to Be Trademarked

Answer: Not Fake

Question 2: The Kiwi Fruit Is Native to India

Answer: Fake

Question 3: The Worlds Youngest Author Is a 5yr Old

Answer: Fake

Question 4: The Word God Can Be Seen on Turtles Shell

Answer: Not Fake

Question 5: The Padma Bhushan Can Be Given to Foreigners

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 12th

1. Bricks from the ruins of indus valley civilization were used to build railways

Answer - Not fake

2. Nepal government held a meeting at Mt. everest

Answer - Not fake

3. Countries can claim planets in solar system for themselves

Answer - Fake

4. Batman character was taken from a mayan sculpture

Answer - Fake

5. Tamil is the official language of singapore

Answer - Not fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 13th

Question 1: The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavors they have

Answer: Fake

Question 2: A football team socially distanced from its opponent and lost 37-0

Answer: Not Fake

Question 3: Hello was the name of Alexander Graham Bell’s wife

Answer: Fake

Question 4: Australia gave email address to trees

Answer: Not Fake

Question 5: India’s national emergency number is 112

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 14th

Question 1: There’s no noble prize for mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer: Fake

Question 2: Male animals can give birth

Answer: Not Fake

Question 3: India is the largest producer of milk in the world

Answer: Not Fake

Question 4: Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owner

Answer: Not Fake

Question 5: A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 15th

Question 1 – Birds reject their young ones if humans have touched them

Answers 1 – Fake

Question 2 – The Moon has rust particles on it because of Earth

Answers 2 – Not Fake

Question 3 – A railway station in India is located in two states

Answers 3 – Not Fake

Question 4 – The word ‘unfriend’ was invented by Facebook

Answers 4 – Fake

Question 5 – Hindi is one of the official languages of the United Nations

Answers 5 – Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 16th 

  • Question 1) The Indian Navy uses idli making machines onboard India's aircraft carrier


    • Answer 1: Not Fake

  • Question 2) Britney Spears has sampled a song by Lata Mangeshkar


    • Answer 2: Not Fake

  • Question 3) Newborn human babies can naturally swim


    • Answer 3: Fake

  • Question 4) New species of Rats have been found in Mexico who are bigger than humans


    • Answer 4: Fake

  • Question 5) Indira Gandhi donated her jewellery to the nation during wartime


    • Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 17th

Question 1) There are no national highways in Andaman

Answer 1: Fake

Question 2) It is safe to stand under a tree during a lightening shower

Answer 2: Fake

Question 3) India makes the highest number of feature films per year in the world

Answer 3: Not Fake

Question 4) A woman gave birth to babies a few weeks apart

Answer 4: Not Fake

Question 5) Tiger Woods hit a golf ball from Asia to Europe

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 18th

Q1. Dr.Manmohan Singh has served as the Governor of the RBI

Answer. Not Fake

Q2. Brown Eggs have more nutrients that white eggs

Answer. Fake

Q3.The first woman to climb Mount Everest was an Indian

Answer. Fake

Q4. There are people who can see music.

Answer. Not Fake

Q5. The worlds largest temple complex is located in india

Answer. Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 19th

Q1: Nasa Launched the GPM Satellite in 2014 After Being Inspired from Swades Movie

Answer: Fake

Q2: Two-Headed Snakes Exist in Nature

Answer: Not Fake

Q3: The Brand Lakme Gets Its Name from French Word for Goddess Lakshmi

Answer: Not Fake

Q4: The Nehru Government Demonetised Notes Currency Notes with Netaji Subash Chandra Bose Picture

Answer: Fake

Q5: Koala Bear Is Not a Bear

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 20th

Q1. An Indian channel has the highest number of subscribers on Youtube?

Answer -  Not Fake

Q2. Yuvraj Singh is the first cricketer to hit 6 sixes in a single over in international cricket?

Answer - Fake

Q3. A blind man has climbed Mt. Everest?

Answer - Not Fake

Q4. Misa Bharti daughter of Lalu Prasad Yadav Gave a lecture at Harvard?

Answer - Fake

Q5. An Indian man owns and runs the historic East India Company?

Ans - Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 21st

Question 1: Winnie the Pooh Is Banned in China

Answer: Not Fake

Question 2: UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago

Answer: Not Fake

Question 3: The Heart Stops for a Second When You Sneeze

Answer: Fake

Question 4: Ducks Are Being Used to Control Pests on Farm

Answer: Not Fake

Question 5: There Is a Grilled Potato Kitkat Flavour Chocolate

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 22nd

Question 1: Astronauts dispose of their waste in the Earth’s atmosphere

Answer: Not Fake

Question 2:  If you stop weight training then the muscles turn to fat

Answer: Fake

Question 3: Obituary for ‘Media’ appeared in an Indian newspaper


Answer: Not Fake

Question 4: Samsung manufactures display screens for Apple’s iPhones

Answer: Not Fake

Question 5: Dogs are banned in Antarctica

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 23rd

Question 1: The population of Uttar Pradesh is more than the USA?

Answer: Fake

Question 2: Manisha Koirala’s grandfather was a former Prime Minister of Nepal?

Answer: Not Fake

Question 3: A filament light bulb has been functioning for more than 100 years?

Answer: Not Fake

Question 4: There is more plastic by weight than fish in the world’s ocean?

Answer: Fake

Question 5: Sahara desert used to be a grassland?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 24th

Question 1: The app ‘TikTok’ is not available in China

Answer: Not Fake


Question : The cruise ship seen in the video is crossing a canal in Gujarat

Answer: Fake


Question 3: Sachin Tendulkar is the first Indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket

Answer: Not Fake


Question 4: Eyewear glass frames of iconic brands are made by one company

Answer: Not Fake


Question 5: Flamingo egg yolk is pink in colour

Answer: Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 25th

Question 1) Tiger Shroff has adopted a tiger

Answer 1: Not Fake

Question 2) J.R.D. Tata has served in the French army for a year

Answer 2: Not Fake

Question 3) A.I. Robots killed scientists in Japan

Answer 3: Fake

Question 4) California passes law to implement penalties or taxes on cow farts

Answer 4: Not Fake

Question 5) An IAF Sukhoi SU-30 fighter jet was shot down by the Chinese Air Force in Tibet

Answer 5: Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 26th

Question 1: Vinoo Mankad Was the First Player to Get Dismissed Via Mankading in an International Match

Answer: Fake

Question 2: The U.S.S.R Forgot to Pack a Tooth Brush for an Astronauts Space Trip

Answer: Not Fake

Question 3: The Name Lakshwadeep Means a Hundred Thousand Islands

Answer: Not Fake

Question 4: The President of India Is Not Allowed to Vote in General Election

Answer: Fake

Question 5: Cadbury Has Insured a Persons Tongue for Crores of Rupees

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Nor quiz answers October 27th


Flipkart Fake or Nor quiz answers October 28th


Flipkart Fake or Nor quiz answers October 29th


Flipkart Fake or Nor quiz answers October 30th

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top