Flipkart IPL 2020 edition Trivia September 2020  Winners of the quiz will be announced within 15 days from the date of participation on game zone and rewards will be given within 30 days of winner announcement and can check the same in their Gems or wallet section in the flipkart app. Contest ends 30th Sept, 2020

>> ENTER HERE


Flipkart IPL edition Trivia 15 September 2020 - All Answers to Win assured Gifts

Q1. Which player scored a swashbuckling century (158 Runs in 73 balls) in the first ever IPL match?

> Brendon McCullum


Q2. With 26 wickets in 17 matches, which bowler won the purple cap in the 2019 IPL season?

> Imran Tahir


Q3. Only 16 players have taken a hattrick in the IPL. Who among these is one of them?

> Rohit Sharma


Q4. With 6 wins in the last 12 IPL seasons, which team has won the highest no. of Fair Play Awards?

> Chennai Super Kings

Q5. Which player has scored the fastest century (in just 30 balls) in the history of the IPL?

> Chris Gayle

Flipkart IPL edition Trivia 17th September 2020 - All Answers to Win assured Gifts

Question 1. Which IPL team’s owner is being shown in the picture?


Answer: Mumbai Indians

Question 2. Which IPL teams home ground is the M. A. Chidambaram Stadium?


Answer: Chennai Super Kings

Question 3. Which team became the first to rope in an American player in the IPL?


Answer: Kolkata Knight Riders

Question 4. Who holds the record of taking the most wickets in IPL?


Answer: Lasith Malinga

Question 5. Which mobile phone company pulled out as the title sponsor of IPL this year?

Answer: Vivo

Flipkart IPL edition Trivia 20th September 2020 - All Answers to Win assured Gifts

1) With which IPL team would you associate the Reliance subsidiary India Win Sports?

Answer : Mumbai Indians

2) Which of these CSK players returned to India from UAE citing personal reasons?

Answer : Suresh Raina

3) Which team is being captained by the player shown in the picture?

Answer : Sunrisers Hyderabad

4) To which team was former Kings XI Punjab captain R. Ashwin transferred in 2019?

Answer : Delhi capitals

5) Who is the most expensive player of the IPL 2020 auction?

Answer : Pat Cummins

Flipkart Quiz Trivia All answers – September 23rf, 2020

Question 1. Which team was captained by this cricketer in the inaugural season of the IPL?

Answer: Royal Challengers Bangalore


Question 2. In which South Indian city was the IPL team Deccan Chargers based?

Answer: Hyderabad


Question 3. Which of these beverage companies has been the title sponsor of IPL?

Answer: Pepsi


Question 4. For which of these feats is this award given in the IPL?

Answer: Most wickets


Question 5. Which is the only current team to have never appeared in an IPL final?

Answer: Delhi Capitals

Flipkart Quiz All answers – September 26, 2020

Question 1. The web series ‘Roar of the Lion’ is based on which IPL team?


Answer: Chennai Super Kings

Question 2. Identify the Product’s Mother Brand from its Image snippet


Answer: OnePlus

Question 3. What is the colour of the jersey of the IPL team Rajasthan Royals?


Answer: Pink

Question 4. This TV is a fine Product of Imagine & Intelligence. What all would be the features in this masterpiece to Boast about?”


Answer: All the Above

Question 5. Which of these Edutech companies is one of the official partners of IPL 2020?


Answer: Unacademy

Question 6. This particular feature of the Pro model of this Masterpiece TV sets it aside from all its contemporaries. Are you imaginative enough to guess it?


Answer: Sliding Sound Bar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today - 27 September 2020

Question 1: Which team is being coached by this New Zealand cricketer?

Answer 1: Kolkata Knight Riders

Question 2: Which of these is the official anthem of the IPL team Rajasthan Royals?

Answer 2: Halla Bol

Question 3: Who among these was banned in the 2008 IPL season for slapping another cricketer?

Answer 3: Harbhajan Singh

Question 4: Which team bought Piyush Chawla, the most expensive Indian of IPL 2020?

Answer 4: Chennai Super Kings

Question 5: Who among these West Indian cricketers has played all his IPL matches for the same team?

Answer 5:  Kieron Pollard

Flipkart Quiz All answers for September 28, 2020

Question 1. Which of these stadiums is the home ground of the KKR team?

Answer: Eden Gardens


Question 2. Which IPL team’s mascot is a lion called Moochu Singh?

Answer: Rajasthan Royals


Question 3. Which team has a band on the logo with KJHPH written on it?

Answer: Kings XI Punjab


Question 4. Which player has won as well as lost the most IPL matches as captain?

Answer: M. S. Dhoni


Question 5. Which former IPL team’s owner do you see in the picture?

Answer: Gujarat Lions


Flipkart Daily Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM

Winners: 40000+

Flipkart Quiz All answers to September 29, 2020

Question 1) Who is the most successful captain in the IPL with 4 title wins?

Answer 1: Rohit Sharma

Question 2) After which politician is Delhi Capitals home ground name?

Answer 2: Arun Jaitley

Question 3) Identify this Rajasthan Royals player who is the youngest player to score an IPL fifty.

Answer 3: Riyan Parag

Question 4) Which of these players has played for MI, RCB, PWI, KKR and now RR in 2020?

Answer 4: Robin Uthappa

Question 5) Which of these countries’ player has never captained an IPL team?

Answer 5: Bangladesh

Flipkart Quiz All answers – September 30, 2020

Question 1. Which former IPL team’s home ground was the MCA Stadium?

Answer: Rising Pune Supergiant


Question 2. He is the only English player to captain an IPL team. Identify him.

Answer: Kevin Pietersen


Question 3. He is the only person from his country to play in the IPL. Which country does he belong to?

Answer: Netherlands


Question 4. In which IPL team’s logo would you see the ‘Sudarshan Chakra’?

Answer: Mumbai Indians


Question 5. After M. S. Dhoni, who has played the role of a captain in most IPL matches?

Answer: Gautam Gambhir

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top