Flipkart IPL 2020 edition Trivia October 2020  Winners of the quiz will be announced within 15 days from the date of participation on game zone and rewards will be given within 30 days of winner announcement and can check the same in their Gems or wallet section in the flipkart app only. Contest ends 30th Oct, 2020

>> ENTER HERE


Flipkart Quiz answers – October 1st, 2020

Question 1:- Which IPL team’s official anthem is Korbo Lorbo Jeetbo Re?

Answer 1 Kolkata Knight Riders

Question 2:- Which IPL team’s home ground is named after former prime minister Rajiv Gandhi?

Answer 2  Sunrisers Hyderabad

Question 3:- To which country does this Delhi Capitals player belong?

Answer 3 Nepal

Question 4:- Identify this Jharkhand cricketer who is a part of the Mumbai Indians team.

Answer 4 Ishan Kishan

Question 5:- Which of these Australians has been a captain in the highest number of IPL matches?

Answer 5 Adam Gilchrist

Flipkart Quiz All answers – October 2, 2020

Q 1. Which of these teams has played in all IPL seasons till date

Answer: Kolkata Knight Riders

Q 2. Who is the captain of KXIP in IPL 2020

Answer: KL Rahul

Q 3. Identify this Indian businessman associated with CSK

Answer: N. Srinivasan

Q 4. Which tyre company is the official strategic time out partner of the IPL

Answer: Ceat

Q 5. With 102 catches which player holds the record of taking the most catches in IPL

Answer: Suresh Raina

Flipkart Quiz All answers – October 3rd, 2020

Question 1:- Who among these is a co-owner of the Kolkata Knight Riders?

Answer 1 : Shah Rukh Khan

Question 2:- Along with which other country did India host the 2014 IPL?

Answer 2 : UAE

Question 3:- For which country does this bowler play in international cricket?

Answer 3 : South Africa

Question 4:- Who among these has not hit more than two hundred sixes in IPL?

Answer 4 : Suresh Raina

Question 5:- Which team has used the most number of captains in IPL history?

Answer 5 : Kings XI Punjab


Flipkart Daily Trivia Quiz All answers For 4th October

Q1:  Which IPL Team Does This Punjab Opener Play for ?


Ans1: Kolkata Knight Riders

Q2: In 2013, Against Which Team Did Chris Gayle Make His IPL Record Breaking 175* Runs?


Ans2: Pune Warriors India

Q3: Who Among These Has Won The Most IPL Purple Cap Awards?


Ans3: Bhuvneshwar Kumar

Q4: Which State Is Represented In Domestic Cricket By IPL Debutant Devdutt Padikkal?


Ans4: Karnataka

Q5: Who Holds The Record Of Hitting The Most 50s In IPL?


Ans5: David Warner

Flipkart Daily Trivia Quiz answers 7th October


1) How many teams have been captained by former India captain MS Dhoni?


Ans : Two


2) Which of these teams has won the IPL only once?

Ans : Sunrisers Hyderabad

3) In the only ball bowled in his career, which Indian did Adam Gilchrist dismiss in the IPL?

Ans : Harbhajan Singh

4) Apart from England, which European country’s player has been seen in the IPL?

Ans : Netherlands

5) Which of these players had the most no. of ducks in IPL before the beginning of the 2020 season?

Ans : Parthiv Patel


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 8th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 9th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 10th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 11th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 12th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 13th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 14th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 15th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 16th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 17th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 18th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 19th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 20th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 21st October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 22nf October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 23rd October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 24th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 25th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 26th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 27th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 28th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 29th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 30th October


Flipkart Daily Trivia Quiz answers 31st October






Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top