Visit Game Zone on Flipkart app and click on Flipkart Daily Trivia Banner. Answer all the 5 Answers & Win Flipkart Vouchers, Gems & more. Participant must be at least 18 years of age and must have a valid Flipkart account and must log in using the same account.The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform. The contest will run every day Winners  can be viewed under the Gems or Rewards section in the app.

>> ENTER HERE

Flipkart Quiz All answers – September 1st, 2020


Question 1. Bryan Cranston has won multiple Emmy Awards for which TV series?
Answer: Breaking Bad
Question 2. The Perils of Being Moderately Famous has been authored by which actress?
Answer: Soha Ali Khan
Question 3. In the show The Big Bang theory, which restaurant does Penny work as a waitress?
Answer: Cheesecake Factory
Question 4. The 1987 film Mr. India won which award at the Filmfare Awards?
Answer: None
Question 5. The first Mr. India made his Bollywood debut with which 2000 film?

Answer: Fiza
================================


Flipkart Quiz answers – September 2, 2020

Question 1. Which country hosted and won the 2019 Asian Men’s Volleyball Championship?
Answer: Iran
Question 2. Which of these teams has NOT won an EPL title in the last 25 years?
Answer: Liverpool
Question 3. Who is the 1st Indian wicketkeeper to hit a century in a Test in Australia?
Answer: Rishabh Pant
Question 4. In 2018, Basketball legend Kobe Bryant won an Oscar for the short film
Answer: Dear Basketball
Question 5. A player from which of these teams has not won the most 'Man of the Match' awards in T20Is?

Answer: West Indies
================================
Flipkart Quiz All Answers September 3rd 2020


Question 1. Which rapper’s song ‘God’s Plan’ won the Best Rap Song at Grammy Awards 2019?
Answer: Drake
Question 2. The singer Bhupen Hazarika has not won which of these awards?
Answer: Filmfare
Question 3. DJI and Yuneec International are two of the world’s biggest manufacturers of what?
Answer: Drones
Question 4. Which Indian cricketer is nicknamed ‘Porbandar’ after his birthplace?
Answer: Jaydev Unadkat 
Question 5. Which of these is not a company taken over by Oyo Rooms?
Answer: Weddingz
================================
Flipkart Quiz All Answers September 4th 2020

Question 1. In which TV show would you find the character Harvey Specter?
Answer: Suits
Question 2. The birth name of which of these comedians is actually Satya Prakash?
Answer: Raju Srivastav
Question 3.  Who plays the role of Man Singh, the manager of the Indian Cricket team in the film ’83?
Answer: Pankaj Tripathi
Question 4. The title of the 2017 film Meri Pyaari Bindu comes from a song in which film?
Answer: Padosan
Question 5. Which of these popular TV shows is based on a film directed by Michael Crichton?
Answer: Westworld
================================
Flipkart Quiz All Answers September 5th 2020

Question 1: Cristiano Ronaldo plays for Juventus. Which country is the club based in?
Answer: Italy
Question 2: Who is the first person to hit a double hundred in Test matches and in ODIs?
Answer: Sachin Tendulkar
Question 3: Which nineteen-time Grand Slam champion recently got married to Xisca Perelló?
Answer: Rafael Nadal
Question 4: Shahbaz Nadeem recently made his Test debut for India. Which Ranji team does he play for?
Answer: Jharkhand
Question 5: The 1st person in history to run 42.2-km marathon in under 2 hours is from which country?
Answer: Kenya
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top