Participate in Engineering Day Quiz and WIN BIG

>> ENTER HERE


Indian Engineering Marvel Quiz All Answers to Win Rs 5000

1. Currently longest bridge of India?

Answer : Dhola Sadiya Bridge, Tinsukia, Assam

2. Which is Asia's longest rail tunnel?

Answer : Pir Panjal, Jammu and Kashmir

3. When did India celebrates its Engineers day

Answer : September 15

4. Which is the highest motorable road in the world?

Answer : The Khardung La

5. Which is the biggest solar power plant in the world?

Answer : Kamuthi Solar Power Plant (not sure)

6.  Which is the tallest Statue in the world?

Answer : Statue of Unity

7. Sir M Visvesvaraya is of which engineering branch?

Answer : Civil

8. Why We celebrate Engineers day?

Answer : It's The Birthday of Sir M Visvesvaraya

9. Which is Asia longest bi directional road tunnel?

Answer : Chennai Tunnel

10. Highest Bridge being made in the world

Answer : The Chenab Bridge 

Prize details

1st Prize.   1 Lucky Winner Win Free Rs 2500
2nd Prize. 1 Lucky Winner Win Free Rs 1500
3rd Prize.  1 Lucky Winner Win Free Rs 1000
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top