How to Play PhonePe IPL T20 2020 Champions Quiz Contest ?

1. Download latest PhonePe App ENTER HERE
2. Participate in the Switch Gully T20 Champions Quiz Contest 
3. Answer 10 simple questions correctly and Lucky Winner Win free PhonePe Gift Card Worth Rs 10,000 & more

PhonePe- T20 Champions Quiz Jeeto India Contest All Answers To Win Prizes.

1) In Cricket, what does LBW stands for?

Answer : Leg Before Wicket

2) Brett Lee played for which country?

Answer : Australia

3) Hashim amla played for which country?

Answer : South Africa

4) Brett Lee played international cricket for which country?

Answer : Australia

5) Virat kohli represents which country?

Answer : India

6) Venkatesh Prasad represents which country?

Answer : India

7) Identify this Cricketer

Answer : Nathan Lyon

8) is this image is of a cricketer?

Answer : Yes

9) Courtney walsh played for which country?

Answer : West Indies

10) Aaron  finch played IPL 2016 for which team?

Answer : Gujrat
Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top