Win Redmi 9i 4GB phones by answering few simple questions listed below on Fliplart app, the Redmi 9i is all set to launch in India on September 15. Winners of the quiz will be announced within 15 days from the date of participation on game zone and rewards will be given within 30 days of winner announcement and can check the same in their Gems or wallet section in the flipkart app. Contest ends 30th Sept, 2020

>> ENTER HERE


Flipkart Redmi 9i Daily Trivia all Answers to Win exciting Prizes like Redmi 9i Smartphones

Quiz 1 : In which Akshay Kumar movie does his father transfer all his wealth to his pet dog?

Answer : Entertainment

Quiz 2 : How much RAM space does Redmi 9i have to meet all your needs?

Answer : 4GB RAM

Quiz 3 : How many roles has Govinda entertained us with, in the movie " Hadh Kar Di Aapne " ?

Answer : 6

Quiz 4 : Being a comedian wasn’t the first choice for Kapil Sharma. How did he choose to entertain audiences at the start of his career?

Answer : Singer

Flipkart Trivia All answers for September 9, 2020

Question 1. A clock, when seen through a mirror, shows 5:00. What is the correct time?

Answer: 7:00


Question 2. Your sibling’s father’s wife is your?

Answer: Mother


Question 3. Pana Sankranti is the new year’s day festival of Hindus and Buddhists of?

Answer: Odisha


Question 4. In 1955, who was awarded the first Sahitya Akademi Award in Hindi?

Answer: Makhanlal Chaturvedi


Question 5 How many people have walked on the moon?

Answer: 12

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top