Amazon Quiz Question & Answer. Participate Amazon Today 30th October 2019 Quiz & Chance to Win Samsung Galaxy Note 10+. The quiz will end at 12 PM today

>> ENTER HERE


Amazon app quiz October 30, 2019 All Answers to win Galaxy Note 10+

Q1– What Currency Is Shared By Austria, Finland, France And Portugal?

Answer – Euro

Q2– Today, 30th October Is The Birthday Of One Of Football’s Legends. He Was Instrumental In His Team Winning The 1986 FIFA World Cup And Was Named ‘Co-Player Of The Century’ In 1999, Along With Brazilian Pele. Who Is This Player?

Answer – Diego Maradona

Q3– What Is The Capital Of Argentina?

Answer – Buenos Aires

Q4– Who Was The Republican Nominee Who Ran Against Obama In The 2012 U.S. Presidential Elections?

Answer – Mitt Romney

Q5– The Age Of A Star Can Be Estimated By Its Color, Which Of These Colors Indicates The Star Is Amongst The Youngest?

Answer – Blue

Amazon Quiz Answers – 30 October, 2020


1.Succeeding Jawed Ashraf, Vishal Sharma has been appointed as the Permanent Representative of India in which UN agency?


Answer - UNESCO


2.Lewis Hamilton, Winner of the Eifel Grand Prix, represents which car manufacturer?


Answer - Mercedes


3.Following the President’s resignation, the PM Sadyr Zhaparov also becomes the acting president of which country?


Answer - Kyrgyzstan 


4.Where in Italy is this UNESCO world heritage site located?


Answer - Pisa

5.Name this drink that shares its name with a borough in New York City.


Answer - Manhattan

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top