Flipkart Daily Trivia Quiz Garnier All Answers October 15 Toughest fairness quiz ever.. Play now only on Flipkart App Games section

>> ENTER HERE


Flipkart Quiz All answers – October 15, 2020

Question 1 – What is the benefit of Garnier serum sheet masks?

Answer 1 – Facial-like glow

Question 2 – How long should you keep a serum sheet mask on for?

Answer 2 – 15 minutes

Question 3 – Which of the following masks will help detox your skin?

Answer 3 – Charcoal

Question 4 – What should you do after taking off the sheet mask?

Answers 4 – Massage Excess Serum into your Skin

Question 5 – How many sheet mask variants of Garnier Face mask?

Answers - 4

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for 16th Oct Boat

1) What are the coolest audiophiles on the face of earth called?

Ans : Boatheads.

2) Who is not a boAthead?

Ans : Ranveer Singh

3) How many boAt heads are there?

Ans : 2 MILLION

4) Where would you find all boAtheads on Instagram?

Ans : @ Boat.Nirvana

5) Who is the most recent star to be added as a boAthead?

Ans : All of the Above

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top