Flipkart quiz started on October 19 at 12:00 AM IST and will run through October 19 at 11:59 PM IST, participate in the contest and win big >> ENTER HERE

Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Details

Today’s Flipkart quiz prizes – Vouchers, Gems and more prizes

Winners: 40000+

Flipkart Quiz answers  October 19, 2020

Question 1) Who likes to #MovelnStyle with Skybags?

Answer 1: Varun Dhawan

Question 2) 2 States or all the States, she is the Caprese girl.

Answer 2: Alia Bhatt

Question 3) Who is the captain of an IPL team & an ambassador of Aristocrat Bags?

Answer: Rohit Sharma

Question 4) Which is of these is a type of women’s bag?

Answer 4: All of the above

Question 5) Which Celeb couple is saying “Hello Holidays” With VIP Bags?

Answer: Kareena & Saif Ali Khan

Question 6) What type of Luggage and Bags are available under the brand Skybags

Answer: All the Above

Question 7) In what all colors Aristocrat Photon Hard Luggage is available on Flipkart?

Answer: All the above

Flipkart Quiz All \answers – October 20, 2020

Q1: Which Of These Actors Was The Brand Ambassador Of Delhi In 2008?

Answer 1: Akshay Kumar

Q2: The Top Two Highest Partnerships By Runs In The IPL Have Both Involved Virat Kohli And

Answer 2: AB De Villiers

Q3: Which Team Holds The Record For The Longest Winning Streak By Any IPL Team?

Answer 3: Kolkata

Q4: Identify This Umpire Who Has Officiated The Most Matches In The IPL?

Answer 4: Sundaram Ravi

Q5: Who Among These Holds The Record of The Best Bowling Figures In An IPL Match?

Answer 5: Alzarri Joseph

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top