To be eligible for the contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

>> ENTER HERE


Amazon Quiz November 9th All Answers to Win Rs 10000

Q1) The Ministry of External Affairs has launched a lecture series named after whom as an introduction to India for foreign diplomats?
Answer – Sushma Swaraj

Q2) Succeeding Mustapha Adib, Saad El-Din Hariri has been appointed for the second time as the Prime Minister of which country?
Answer – Lebanon

Q3) BepiColombo is an international space mission to which planet?
Answer – Mercury

Q4) What is the stick used in this sport called?
Answer – Crosse

Q5) In 2014, what technology company named a version of their operating system after the National Park featured in this picture?
Answer – Apple

Flipkart Power Play With Champions answers – November 9, 2020

Question 1) Who was at the non-striker's end during Rahul Tewatia’s 30-run over against Sheldon Cottrell?

Answer: Robin Uthappa


Question 2) Who took the first-ever hat-trick in this tournament?

Answer: Lakshmipathy Balaji


Question 3) How many teams have Virender Sehwag captained in this tournament?

Answer: 2


Question 4) Who has bowled the most dot balls in this tournament?

Answer: Harbhajan Singh


Question 5) Which Indian bowler won the purple cap two years in a row?

Answer: Bhuvneshwar Kumar

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top