Flipkart Beat The Genius answers today find all the December month answers here. You need to give answers for all 5 questions to win assured rewards like Super Coins, Gift Vouchers, and more exciting Prizes. So what are your waiting for get started and got Flipkart app now

>> ENTER HERE

Flipkart Beat The Genius 1st December 2020

Refresh The Page

Q1. Which was the first movie AR Rahman composed music for?

Answer: Rangeela


Q2. In which state in the USA was the Howdy Modi event held?

Answer: Texas


Q3. From which company did the Tatas buy Jaguar and Land Rover?

Answer: Ford


Q4. A writer in which language won the First ever Jnanpith Award?

Answer: Malayalam


Q5. In Ramayan whose real name was Nemi?

Answer: Dasarath

Flipkart Beat The Genius 2nd December 2020

Question 1) The Alphonso mango was named after an explorer from which country?

Answer: Portugal

Question 2) In the Mahabharata who narrates the events of the Kurukshetra war to the blind Dhritarashtra?

Answer: Sanjaya

Question 3) Which Puducherry-born Hollywood director has received a Padma Shri in 2008?

Answer: M Night Shyamalan

Question 4) In which country did the Indian men’s cricket .team win its first overseas test series? 

Answer: New Zealand

Question 5) In 1829 which Governor General of India banned the practice of Sati?

Answer: Lord Bentinck

Flipkart Beat The Genius 3rd December 2020

Visit our Telegram Channel for Daily Answers first on internet

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top