Download Flipkart App Or update the App.  Install & Open the App Open Flipkart Now Go To Game Zone & There you will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just Click on It. Now play the Video & Answer all 5 questions correctly & Win assured Flipkart Gift Voucher & Supercoins. Participant must be at least 18 years of age and must have a valid Flipkart account and must log in using the same account.The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform. The contest will run every day Winners  can be viewed under the Gems or Rewards section in the app. Mythikesh Dutt is back as Host



Prizes

1. 50 Lucky winners will win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 1000
2. 2000 Lucky winners will win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 50

All Correct Answers will win Free Flipkart SuperCoins

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers December 1st 2020

Stay Tuned

Join Our Telegram Channel for instant updates >> ENTER HERE

Question 1) India’s current Law minister has practiced law and the current Health minister has practiced medicine

Answer 1: Not Fake

Question 2) ‘Mahindra and Mahindra’ was originally called ‘Mahindra & Mohammad’

Answer 2: Not Fake

Question 3) Nobody has been cured of H.I.V.

Answer 3: Fake

Question 4) Some apes use tools for fishing and hunting

Answer 4: Not Fake

Question 5) It is impossible to sneeze with your eyes open

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers December 2nd 2020

Question 1) An airport in Saudi Arabia is larger than city of Mumbai

Answer 1: Not Fake

Question 2)The movie Dhoom inspired a real-life bank heist in Kerala

Answer 2: Not Fake

Question 3) Phone was the world’s first touch sscreen mobile phone

Answer 3: Fake

Question 4) Allan Border and Sunil Gavaskar have never played against each other

Answer 4: Fake

Question 5) The Himalayas make Delhi’s smog worse

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers December 3rd 2020

Visit our Telegram Channel for All Flipkart Daily Answers first on internet

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top