Download Flipkart App Or update the App.  Install & Open the App Open Flipkart Now Go To Game Zone & There you will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just Click on It. Now play the Video & Answer all 5 questions correctly & Win assured Flipkart Gift Voucher & Supercoins. Participant must be at least 18 years of age and must have a valid Flipkart account and must log in using the same account.The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform. The contest will run every day Winners  can be viewed under the Gems or Rewards section in the app. Mythikesh Dutt is back as Host


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 1st 2020

Question 1: Indian Students Developed an App to Detect Fake News

Answer: Not Fake

Question 2: A Person Can Actually Die from a Broken Heart

Answer: Not Fake

Question 3: Former Health Minister Unveils Cow Dung Chips to Combat Radiation

Answer: Not Fake

Question 4: Penguins Were Found Living on an Island of Plastic in Pacific Ocean

Answer: Fake

Question 5: UNESCO World Heritage Site Opened for Single Tourist

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 2nd 2020

Question 1 –  Orkut and Facebook were launched in the same year

Answer  – Not Fake

Question 2 – MC Mary Kom taught Priyanka Chopra how to box for the movie Mary Kom

Answer  – Fake

Question 3 –  A fisherman discovered a one-eyed shark

Answer  – Not Fake

Question 4 –  A plastic crown was sold for crores in an auction

Answer – Not Fake

Question 5 – The longest train service in the world is run by the Indian Railways

Answer – Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 3rd 2020

Question 1: There is a village in india where every family members has a student or IIT Student?

Answer : Not Fake

Question 2: There is a village in india where every family members has a student or IIT Student?

Answer : Not Fake

Question 3: Aamir Khan and Shahrukh Khan have never appeared in a movie together?

Answer : Fake

Question 4: Google removed the egg from the salad emoji to be more inclusive?

Answer : Not Fake

Question 5: Us president Donald Trump got vaccinated with vaccine called Sputnik?

Answer : Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 4th 2020

Question 1) Electric vehicles were invented by the company Tesla

Answer 1: Fake

Question 2) Harbhajan Singh has acted in a Tamil movie

Answer 2: Not Fake

Question 3) India’s first president took only 50% of his salary

Answer 3: Not Fake

Question 4) The Indian Ocean is officially the deepest ocean in the world

Answer 4: Fake

Question 5) Italian town with two residents follows social distancing rules

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 7th 2020

Question 1) The webcam was invented to monitor a coffee pot

Answer 1: Not Fake

Question 2) Suresh Raina was a playback singer in a Bollywood movie

Answer 2: Not Fake

Question 3) Nepali is a scheduled language in India

Answer 3: Not Fake

Question 4) HIV can spread through food

Answer 4: Fake

Question 5) Iceland has no trains for the public

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 8th 2020

Q1: Dr. A.P.J. Abdul Kalam Developed Heart Stent

Answer 1: Not Fake

Q2: No Actor Has Won An Oscar For A Superhero Movie

Answer 2: Fake

Q3: Blueberries Are The Only Fruits Which Are Blue

Answer 3: Fake

Q4: Air India Was Started By The Tata Group

Answer 4:  Not Fake

Q5: German Circus Goes Cruelty-Free And Uses Holographic Animals

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 9th 2020

Question 1) Saif Ali Khan buys back the Pataudi Palace for 800 crore

Answer 1: Fake

Question 2) A puppy was born with green fur

Answer 2: Not Fake

Question 3) India’s imports from China increased by 27% during April-August 2020

Answer 3: Fake

Question 4) Jim Corbett after whom the national park is named was a tiger hunter

Answer 4: Not Fake

Question 5) Nokia started as a paper mill

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 10th 2020

Question 1) The dish ‘Eggs Kejriwal’ is named after Delhi CM Arvind Kejriwal

Answer 1: Fake

Question 2) A man-made leaf can perform photosynthesis and produce oxygen

Answer 2: Not Fake

Question 3) Cricketer Ranjitsinhji was India's first cricket captain

Answer 3: Fake

Question 4) Thomas Edison’s last breath is preserved in a test tube

Answer 4: Not Fake

Question 5) Yearly rent in a German village is less than Rs.80

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 11th 2020

Question 1: Mammals are the only animals that yawn :

Answer: Fake

Question 2: A village created a scannable QR code by landscaping trees 

Answer: Not Fake

Question 3: The word ‘Mughal’ comes from ‘Mongol’ 

Answer: Not Fake

Question 4: Milkha Singh was sentenced to prison for travelling on a train without a ticket

Answer: Not Fake

Question 5: A pumpkin cannot weigh more than 15 kilograms
 
Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 12th 2020

Question 1) Chandigarh is India’s first planned city

Answer 1: Fake

Question 2) Russia is the world’s largest vodka exporter

Answer 2: Fake

Question 3) A man lived with no pulse and no heart for over a month

Answer 3: Not Fake

Question 4) Kangaroos cannot jump backwards

Answer 4: Not Fake

Question 5) L.K. Advani was the only deputy PM of India

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 13th 2020

Question 1: A man was fined for feeding the homeless in public

Answer: Not Fake

Question 2: AB De Villiers proposed to his wife Danielle in front of the Taj Mahal

Answer: Not Fake

Question 3: Actor Rajnikant announced that he’ll quit politics due to his health condition

Answer: Fake

Question 4: Trump celebrated Diwali in white House

Answer: Not Fake

Question 5: You can’t donate blood if you have a tattoo

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 14th 2020

Question 1. – RedBus was started after its founder couldn’t get a bus to go home for Diwali

Answer 1: Not Fake

Question 2. – The city of Nashik is named so because Laxmana cut Surpanakha’s nose there

Answer 2: Not Fake

Question 3. – Bharata and Lakshmana were twin brothers

Answer 3: Fake

Question 4. – The height of the Himalayas is increasing every year

Answer 4: Not Fake

Question 5. – Nehru jacket was so famous that Sean Connery wore it as James Bond

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 15th 2020

Question 1: Mukesh Ambanis Antilla Is the Worlds Most Expensive Private Residence

Answer: Not Fake

Question 2: Indira Gandhi Was the First Woman Prime Minister of a Country in the World

Answer: Fake

Question 3: Samsung Paid 1 Billion Dollar to Apple

Answer: Fake

Question 4: Hanuman and Bhim Have Same Father

Answer: Not Fake

Question 5: Women Were Not Allowed to Run Marathons

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 16th 2020

Question 1. – Bhutan measures happiness over Gross Domestic Product

Answer 1: Not Fake

Question 2. – The Hamburger is named after the city Hamburgss Domestic Product

Answer 2: Not Fake

Question 3. – Doordarshan started colour broadcast to cover Kumbh Mela

Answer 3: Fake

Question 4. – Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai was once a hospital

Answer 4: Not Fake

Question 5. – A world recordfor lighting most diwali lamps was made in Ayodha

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 17th 2020

Question 1: The International Space Station Has Been Occupied by Humans for 20 Years

Answer: Not Fake

Question 2: Coca Cola Is Selling a Helium Carbonated Version of Coke That Will Change Your Voice

Answer: Fake

Question 3: No Party Has Won Over 50 Percent of the Vote in Indian General Election

Answer: Not Fake

Question 4: The First Harry Potter Book Is the Most Sold Book in History

Answer: Fake

Question 5: Sachin Tendulkar Was the First Cricketer to Be Declared Out by Third Umpire


Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 18th 2020

Question 1. Oorange gets its name from the colour

Answer : Fake

Question 2. Cricketer irfan pathan is set to debut in a movie

Answer : Not fake

Question 3. Bluetooth technology is named after a person

Answer : Not fake

Question 4. Ganga river originates from kashmir

Answer:- Fake

5. Saudi arabia has worlds largest oil reserves

Answer : Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 19th 2020

Question 1: 19th November is celebrated as international man’s day

Answer: Not Fake

Question 2: A town in Kerala has more than 400 pairs of twins

Answer: Not Fake

Question 3: Wearing face masks for a long time can cause bacterial pneumonia

Answer: Fake

Question 4: The baby shark song is the most viewed video in youtube

Answer: Not Fake

Question 5: Titan watches were co-founded by Tamil Nadu Government

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 20th 2020

Question 1) A mobile phone has more bacteria than a toilet seat

Answer 1: Not Fake

Question 2) Mahindra Scorpio was named after Anand Mahindra’s zodiac sign

Answer 2: Fake

Join Telegram Channel  >> HERE

Question 3) A college in Indonesia accepts coconuts as tuition fees

Answer 3: Not Fake

Question 4) A pre-schooler made a Guinness World record for identifying 50 cartoon characters in 1 minute

Answer 4: Not Fake

Question 5) Natural honey cannot get spoilt

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 21st 2020

Question 1) Chillies are used to make lipstick

Answer 1: Not Fake

Question 2) The 2011 I.C.C. WC India-Pakistan match is the most watched TV event of all time

Answer 2: Fake

Question 3) Iceland imports ice from other countries

Answer 3: Not Fake

Question 4) The largest funeral gathering in history was for Mahatma Gandhi

Answer 4: Fake

Question 5) Teddy bears are named after American president Theodore Roosevelt

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 22nd 2020

1) You cannot estimate a tree’s age by cutting it down and counting its rings?

Answer: FAKE

2) A 10 year old swam from Sri Lanka to India?

Answer: NOT FAKE

3) A.I (Artificial Intelligence) mistook a football referee’s bald head for a Football?

Answer: NOT FAKE

4) The only Brahma temple in India is located in Pushkar?

Answer: FAKE

5) A bank accepts food items as collateral?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 23rd 2020

Question 1) The population of Bihar is more than that of England

Answer 1: Not Fake

Question 2) The fastest century in test cricket was hit by Virender Sehwag

Answer 2: Fake

Question 3) The heart cannot get cancer

Answer 3: Fake

Question 4) There is a species of bird which can hold more than 10 liters of water in its beak

Answer 4: Not Fake

Question 5) India’s National Science Day is celebrated on the anniversary of Pokhran nuclear blasts

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 24th 2020

1.Chillie gets its spiciness from seeds

Answer: Fake

2.Former British PM Winston Had an unpaid debt in a Bengaluru club.

Answer: Not Fake

3.The bird turkey is called Hindi in turkey

Answer: Not fake

4.Valentines day was created by Hallmark to sell cards.

Ans: Fake

5. Syphilis can be cured using malaria disease

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 25th 2020

Question 1: Bahubali 2 the Conclusion Is the Most Expensive Film Produced in India

Answer: Fake

Question 2: Identical Twins Have the Same Fingerprint

Answer: Fake

Question 3: Snake Charming Is Illegal in India

Answer: Not Fake

Question 4: Mercury Planet Closest to Sun Is the Hottest Planet

Answer: Fake

Question 5: Till October Asafoetida That Was Sold in India Was Imported from Other Countries

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 26th 2020

Question 1 : The longest speech in united nations was given by indian

Answers : Not Fake.

Question 2 : Constitution day in india is celebrated on br ambedekars birthday

Answers : Fake.

Question 3 : Indias largest river island is in the river ganga

Answers : Fake.

Question 4 : The olympic games were originally a religious event

Answers : Not Fake.

Question 5 : There is a bodily condition were you cannot hear male voices

Answers : Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz All Answers November 27th 2020



Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top