Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show now Live Play and Win Amazing prizes all correct answers gets you assured prizes.

>> ENTER HERE


Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers - Win Flipkart Gift Vouchers


1) What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless? 

Answer - 60% 

 2) what % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner? 

Answer - 80% 

 3) What % of women feel that the clothes they possess is not enough? 

Answer -  70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 19th

1) What percentage of Men think that they are smarter than Women?

Answer : 70%

2) What percentage of Women are irritated by their partner watching sports?

Answer : 70%

3) What percentage of Men Pout while taking Selfie?

Answer : 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 20th

1. What % of people feel that men gossip more than women

Answer : 30%

2. What % of people believe that there has been improvement in men after me too movement

Answer : 60%

3.w hat % of people have lied to their friends about loosing virginity

Answer : 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 21st

Question 1) What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer: 60%

Question 2) What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer: 50%

Question 3) What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 22nd

Question 1. – What % of ladies expect the gentlemen to propose first?

Answer 1: 80%

Question 2. – What % of women feel that men have a problem in being a house husband?

Answer 2: 70%

Flipkart Fake or Not Answers 22nd November 2020 – Click Here

Question 3. – What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 23rd

Question 1. – What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer 1: 20%

Question 2. – What % of women date every moment of their life on social media?

Answer 2: 70%

Flipkart Fake or Not Answers for 23rd November 2020 – Click Here

Question 3. – What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 24th

Q1. What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer: 60%

Q2. What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer: 30%

Q3. What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Game show All Answers for November 25th

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top