Foremost Happy News Google Pay Go India Event is extended till 26th December 2020 After Dharmshala, Jaipur , Mumbai and Hyderabad event Google Pay Go india is back with Goa Event where you can actually win Rs.100 or a new city ticket or KMs

How To Get Goa Ticket From Google Pay Go India

You can get Goa Ticket by sharing Goa event Quiz Page on 27th November and you will get the required city ticket for Free. If this does not work Visit FforFree Telegram Channel,  Our group posts daily 1000s of Free Tickets. This event will be Live from 27th November, only on Google Pay App

How to Participate in Google Pay Goa event and win Assured Cash prizes

1. Download Google Pay and Visit Google Pay Go India Event. >> ENTER HERE

2. See if you have Goa Ticket, If you don’t then just collect any city tickets for Free city Tickets visit our Telegram Group HERE where we are giving away Free city tickets. Share the Goa event to get assured Goa tickets



4. Open the ticket & follow below questions and Answers

Alternative ways to collect Goa Tickets in Google Pay Go India Game. You can collect any city Tickets in Google Pay using following official methods

Google Pay Go India Trick to Visit all Cities - Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/google-pay-go-india-trick-to-visit-all.html

  • Recharge or Bill Payments
  • Send money to a Friend
  • Buy Gold & Sell 
  • Share the Map 5 times a day
  • Merchant Payments

Google Pay Go India “Goa” Event All Answers

(Refresh page for new Question & Answers)

Question 1 – Which of the following forts is located in Goa?

Answer 1 – Chapora Fort

Question 2 – Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 2 – Kokum juice

Question 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 3 – Se Cathedral

Question 4 – Which of these beach is not located in Goa?

Answer 4 – Gokarna beach

Question 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will

Answer 5 – Never Install any such software or app

Question 6 – Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie

Answer 6 – Dudhsagar Falls

Question 7 – Which of the following is a popular shopping location in Goa ?

Answer 7 – Arpora Night Market

Question 8 – Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer 8 – Curries

Question 9 – How many districts does Goa have?

Answer 9 – 2

Question 10 – Which of these is one of the world famous beach to visit in Goa 

Answer 10 – Calangute Beach

Visit FforFree.net for all Gpay Go India event Answers

Question 11 – What are the best deals or souvenirs to collect when shopping from Goa?

Answer 11 – Goa T-Shirts

Question 12 – North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?

Answer 12 – District

Google Pay Go India Goa Event Quiz All Answers and Free Goa Tickets

Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/google-pay-go-india-goa-event-quiz-all.html

Post a Comment

  1. I have ticket of Goa and Kochi

    But only available in replacement of Jamshedpur and Gaya

    I'm looking for the Gaya ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/XZPECa

    I'm looking for the Jamshedpur ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/C6BPkB

    ReplyDelete

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top