Gpay is back with Rangoli Event offer where you can celebrate Diwali with any Go India city ticket you have in which is LIVE NOW to win assured Rs.20 to Rs.100 cash prizes or Rare City Tickets or KMs. Google Pay Go India  Diwali Quiz All Answers, GPay Go India  Diwali Quiz All Answers, Go India Quiz All Answers, GPay Diwali Quiz All Answers, Go India Quiz Answers, Go India  Diwali Rangoli Quiz All Answers, gpay rangoli event answers, GPay Go India Diwali Quiz AnswersGoogle pay Go india diwali event answer, Google pay Go india diwali event question & answer, Google pay Go india event offer, Google pay Go india diwali offer, Google pay Go india event answer, Google pay Go india diwali event offer answer, how to complete go india diwali event,, Google pay Go india diwali event scratch card, Google pay Go india upcoming event Please make sure you have updated the Gpay latest app to play the quiz.


Join our Telegram Channel to request spare Go India city tickets for FREE >> VISIT HERE


Celebrate Diwali Special with Go India Rangoli Quiz All Answers

Question 1 – Which Festival is celebrated on the 5th dDay of Diwali among brothers and sisters?

Answer 1 – Bhai Dooj

Question 2 – Which of the following are used to Celebrate Diwali?

Answer 2 – All of them

Question 3 – During the 2019 Diwali game on Google Pay, which stamp was the most sought after by people across India?

Answer 3 – Rangoli

Question 4 –Which of the following activities would you not be doing during Diwali?

Answer 4 – Applying gulal to friends.

Question 5 – This Diwali, your father wants to download & send money to you via Google Pay. He is asking your advice on what to set as an UPI pin.

Answer 5 – None of them

Question 6 – What does Kollam, Alpanna, Jhuthi have in common?

Answer 6 – All are forms of Rangoli

Question 7 –

Answer 7 – Sanskrit

Question 8 –

Answer 8 – Dilwali

Question 9 –

Answer 9 – UPI ID

Question 10 –

Answer 10 – India

Question 11 –

Answer 11 – Pollution

Question 12 –

Answer 12 – Stay Tuned (Please refresh page)

Upcoming Event >> Gpay Go India Chennai Event offer Details - All Questions and Answers at: https://www.fforfree.net/2020/11/gpay-go-india-chennai-event-offer.html

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top