To Participate in the Google Pay Goa event and win Assured Cash prizes or Rare city tickets

1. Download Google Pay and visit Google Pay Go India Goa Event. >> ENTER HERE

2. See if you have Goa Ticket, If you don’t then visit our Telegram Group HERE where we are giving away Free Goa city tickets. Share the Goa event page to get assured Goa tickets

3. Open the Goa ticket & follow below gpay goa event questions and answers today to win assured cash prizes or rare city tickets or Free KMs

GPay - Go India Goa Event Quiz All Answers

Question 1 – Which of the following forts is located in Goa?

Answer 1 – Chapora Fort


Question 2 – Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 2 – Kokum juice


Question 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 3 – Se Cathedral


Question 4 – Which of these beach is not located in Goa?

Answer 4 – Gokarna beach


Question 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will

Answer 5 – Never Install any such software or app


Question 6 – Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie

Answer 6 –  Dudhsagar Falls


Question 7 – Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer 7 – Arpora Night Market


Question 8 – Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer 8 – Curries


Question 9 – How many districts does Goa have ?

Answer 9 –  2


Visit FforFree.net for all Goa India Answers

Question 10 – North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?

Answer 10 – District

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top