How to Participate in the Google Pay Hyderabad Event and WIN

  1. Download Or Update Google Pay App from Google Playstore >> ENTER HERE

2. Open the App & Login Or Sign with your mobile Number.

3. Scroll Down and Tap on the Go India Offer.

4. Collect Hyderabad Tickets and Visit Hyderabad City, You can visit Hyderabad Second Time If you have Visited Hyderabad Before . [Just share your Map you will get Hyderabad Tickets or just join our TELEGRAM Channel and request for Free Hyderabad tickets

5. Answer all 5 Correct Answers and Win Assured ₹30-₹100 Directly Into your Bank

Google Pay Go India Trick to Visit all Cities Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/google-pay-go-india-trick-to-visit-all.html

Google Pay go india Hyderabad Event All Answers

1. Which of the Following is not a Hyderabadi specialty cuisine ?

Answer: Daal Baati Churma

2. Which of the Following are Referred to as Twin Cities ?

Answer: Secunderabad and Hyderabad

3. What is the money Or Gifts Given to younger Members on the occasion Of Eid Called ?

Answer: Eidi

4. On the Bank of Which River is Hyderabad Situated ?

Answer: Musi

5. What is Hyderabad’s Film City Called ?

Answer: Ramoji Film City

6. You receive a call on the eve of Eid stating that you have won a Rs. 10 lakh ‘festive lottery’. You just need to scan a QR code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You should:

Answer: Never Open GPay Or Enter UPI to receive Money

7. Charminar is also reffered to  in Urdu words char and minar or meenar, translates to

Answer: Four towers

8. 

Answer: Navi

9. What is the famous lake in Hyderabad called ?

Ans: Hussain lake

10. What is the dance forms originating from Hyderabad

Answer: Kuchipudi

11.

Answer: Do not tell upi


Payment Proofs



Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top