Gpay Go India Chennai Event will start from 16th to 18th November.. Be ready 8 am sharp. Assured Rewards worth ₹10 - ₹100 or KM and Rare City Tickets to collect, you can participate in this event with a Chennai Ticket only

Join our Telegram Channel to request Chennai Go India city tickets for FREE also Free Chennai Go India city tickets giveaway all day tomorrow >> VISIT HERE

Celebrate Diwali in Chennai Gpay Go India Quiz All Answers

(Please Refresh this Page for New Answers)

Question 1 – In Chennai, you are walking down the world's second longest urban beach. Where are you?

Answer 1 – Marina Beach

Question 2 – Jangiri, Appam & Rava Kesari are all examples of

Answer 2 – Sweet Dishes

Question 3 – Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer 3 – Chennai Cantt.

Question 4 – Which of the following is a populat dish in Chennai? (Options: Paniyaram, Masala Dosa, Chicken 65 and all of them)

Answer 4 – All of them

Question 5 – You shop for a saree at you favourite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay customer care for transaction's details. How will you find the customer care?

Answer 5 – Go to help inside Google Pay app

Google Pay Go India Trick to Visit all Cities Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/google-pay-go-india-trick-to-visit-all.html

Question 6 – Which UNESCO world heritage site is located near Chennai? (Options: Yercaud, Fort St. George, Monuments at Mahabalipuram, Kallanai Dam)

Answer 6 – Monuments at Mahabalipuram

Question 7 – Which type of saree would you be buying from tamil nadu? (Options: Kanjivaram Saree, Paithani Saree, Kasavu Saree, Chanderi Saree)

Answer 7 – Kanjivaram Saree

Question 8 – Chennai film industry is popularly know as ?

Answer 8 – Kollywood

Question 9 – Which of these is not a popular drink of Chennai?

Answer 9 – Apo

Question 10 – Stay Tuned, please refresh this page.

Answer 10 – Mahabalipuram


Jaipur Event Quiz All Answers Go India - Visit and earn Rs.20 - Rs.100 Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/jaipur-event-quiz-all-answers-go-india.html

Mumbai Event All Answers  & Get assured ₹20-100 - Google Pay Go India Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/mumbai-event-tickets-giveaway-get.html

Go India Game ‘Hyderabad’ All Answers - Win Cash prizes Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/go-india-game-hyderabad-event-win-cash.html

Go India Dharmshala Cricket Celebrate Offer - Win assured Cash Scratch Cards Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/go-india-cricket-celebrate-offer-win.html

Go India offer - How to Get Goa, Bastar, Gaya, Puri, Varanasi, Gangtok, Nainital City Tickets Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/go-india-offer-how-to-get-goa-bastar.html

Tricks to get Unlimited KM in Google Pay Go India offer Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/tricks-to-get-unlimited-km-in-google.html

How to get Nainital City Tickets in Google Pay Go India Game Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/how-to-get-nainital-city-tickets-in.html
Reactions:

Post a Comment

  1. Kochi Ticket Request https://gpay.app.goo.gl/SPviGQ

    ReplyDelete

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top