How to visit Jaipur Event Offer on Gpay Go India Game

  1. Open Google Pay app in the latest version >> ENTER HERE
  2. Click on Go India & enter the Game and there you will see Jaipur event offer and click on the Jaipur event Logo
  3. Click on Start quiz and answer all questions correctly to win assured prizes like Cash or Rare tickets and Free KMs, all correct answers updated below. google pay Jaipur event answers updated below

Google Pay Go India Trick to Visit all Cities Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/google-pay-go-india-trick-to-visit-all.html

These are the ways that you will get Jaipur city ticket for Free

  • Make prepaid recharge of any amount Rs.10 or more
  • Recharge or pay any bill of ₹100 or More
  • Scan & Pay at any merchant QR code of ₹20 or more
  • Share Photo or map & get 5 Tickets 5 times everyday
  • Purchase Google play code using G-Pay app only
  • Buy gold or make transactions on MakeMyTrip, etc. using Gpay UPI only
  • Join our Telegram Channel where we are giving away 100s of Jaipur Free Tickets giveaway

Google Pay Jaipur Go India Event All Quiz Questions and Answers 

Question 1 – Jaipur is popularly known as

Answer 1 – Pink City

Question 2 – Which of the following monuments is not located in Jaipur

Answer 2 – Red Fort

Question 3 – On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer 3 – Johari Bazzar

Question 4 – Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra

Answer 4 – Golden triangle

Question 5 – You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to Rs.1000. How will you find the customer care?

Answer 5 – Go to help inside google pay app

Question 6 – Which of the following should you buy from Jaipur ? (Options: Lac Bangles, Bandhani Dupatta, All of them and Blue pottery)

Answer 6 – All of them 

Question 7 – Rajasthan is the state with highest

Answer 7 – Area

Question 8 – How many windows does Hawa Mahal have

Answer 8 – 953

Question 9 – Which dish below is unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer 9 – Butter Chicken

Question 10 – 

Answer 10 – 93

Question 11 – Stay tuned (Refresh FforFree.net page for new answers)

Answer 11 – 


TRICKS Google Pay Go India Rare city Tickets and Giveaway : Goa, Puri. Kochi, & others Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/tricks-google-pay-go-india-rare-city.html

Hope you folks won, comeback for next visit Bookmark India's No.1 Contest site > https://www.fforfree.net/

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top