How to check Jaipur Event Offer on Gpay Go India Game

  1. Open Google Pay app in the latest version >> ENTER HERE
  2. Click on Go India & Enter the Game and there you will see Jaipur event offer and click on the Jaipur event Logo (Starts 8am on 10th November)
  3. Offer starts from 10th November to win assured ₹20-100 or more Rare tickets
Google Pay Go India Trick to Visit all Cities Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/google-pay-go-india-trick-to-visit-all.html

These are the ways that you will get Jaipur City Ticket for Free

  • Make Prepaid Recharge of Any Amount
  • Recharge Or Bill Payment Of ₹100 or More
  • Scan & Pay to The Merchant QR Code of ₹30 or More
  • Send Photo or Map & Get 5 Tickets For 5 Time Shared
  • Purchase Google Play Code Using G-Pay App
  • Buy Gold or Make Transaction on MakeMyTrip
  • Join our Telegram Channel where we are giving away Jaipur Free Tickets giveaway

How to Play Google Pay  Go India Jaipur Event Game & earn upto ₹100 for Free

1) Users visit the Go India offer on Gpay app and then collect Jaipur Ticket following above methods

2) Once you have Collect this Ticket. Click on Go and start Game & be ready to play the Jaipur Go India Contest

3) Once you start the contest, You will have to answer 5 simple Questions

4) Each question will have 4 options, you have to select the right answers only

5) Answers all questions correctly to Earn Rs.20 to Rs.100 assured reward scratch cards or Free rare tickets and Free KMs

Jaipur Go India Event All Quiz Answers

Question 1 – Jaipur is popularly known as

Answer 1 – Pink City

Question 2 – Which of the following monuments is not located in Jaipur

Answer 2 – Red Fort

Question 3 – On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer 3 – Johari Bazzar

Question 4 – Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra

Answer 4 – Golden triangle

Question 5 – You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to Rs.1000. How will you find the customer care?

Answer 5 – Go to help inside google pay app

Question 6 – Which of the following should you buy from Jaipur ? (Options: Lac Bangles, Bandhani Dupatta, All of them and Blue pottery)

Answer 6 – All of them 

Question 7 – Rajasthan is the state with highest

Answer 7 – Area

Question 8 – How many windows does Hawa Mahal have

Answer 8 – 953

Question 9 – Which dish below is unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer 9 – Butter Chicken

Question 10 – 

Answer 10 – 93

Question 11 – Stay tuned (Refresh FforFree.net page for new answers)

Answer 11 – 

TRICKS Google Pay Go India Rare city Tickets and Giveaway : Goa, Puri. Kochi, & others Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/tricks-google-pay-go-india-rare-city.html

Hope you folks won, comeback for next visit Bookmark India's No.1 Contest site > https://www.fforfree.net/

Reactions:

Post a Comment

  1. Giveaway ticket
    https://gpay.app.goo.gl/vr9jgW

    ReplyDelete
  2. Giveaway Jaipur ticket
    https://gpay.app.goo.gl/ywD34q

    ReplyDelete
  3. I’m looking for the Gaya ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/WUL3jR

    Any of these
    Puri,
    Gaya,
    Goa,
    Kochchi,
    Bastar,

    ReplyDelete
  4. Anyone have Goa,Kochi, Gangtok,Bastar,Puri,Gaya Tickets?...I will sent other tickets you guys need?

    ReplyDelete
  5. Free ticket

    https://gpay.app.goo.gl/WbNUFJ

    ReplyDelete
  6. Free ticket

    https://gpay.app.goo.gl/V541Qc

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm looking for the Nainital ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/AfWqCv

      Delete
  7. Pls send me gaya,goa,bastar,nainital,kochi

    ReplyDelete
  8. I'm looking for the Nainital ticket, do you have it with you?
    I'm looking for the Bastar ticket, do you have it with you?
    https://gpay.app.goo.gl/65vaxD
    https://gpay.app.goo.gl/vBYWTj

    ReplyDelete
  9. I'm looking for the Goa ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/QVhSch

    ReplyDelete

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top