How to Check out Mumbai Event Offer on Gpay

  1. Open Google Pay App in the latest Version >> ENTER HERE
  2. Click on Go India & Enter the Game and there you will see Mumbai Event offer and click on the Mumbai event Logo
  3. Offer Starts from 7th November 12:00 AM to win assured ₹20-100 or more Rare tickets
Google Pay Go India Trick to Visit all Cities Read more at: https://www.fforfree.net/2020/10/google-pay-go-india-trick-to-visit-all.html

How to get ₹20-100 Scratch Card cash for Free with Mumbai Event 

1) Collect  Mumbai Tickets through our Mumbai Tickets giveaway

2) Join our Telegram Channel where we are giving away Mumbai Extra Tickets

3) Once you have collected the Ticket, Click on the Mumbai City Event Logo on Gpay Go India game

4) Start the Quiz contest & Answers All Questions correctly to win Assured ₹20 to 100 Scratch Card. Even if you have answerd in-Correctly you will still get Free KM or rare Tickets for Free

Google Pay - Go India Mumbai Event Question and All Answers

1. Mumbai’s famous Marine Drive is Located in Which Part of the City?

Answer : South Mumbai

2. The Wankhede stadium is Mumbai hosted the finals of which major men’s Cricket tournament that India Won?

Answer : 2011 World Cup (50 Overs)

3. The Mumbai Dabbawallas are know for :

Answer : Delivering hot lunches to customers

4. Which of the Following is not a Maharashtrian Food Specialty?

Answer : Vada Sambhar

5. Your found a buyer for your old furniture just before Diwali. To receive the money the buyer has asked to follow FforFree.net and next Steps on Google Pay payment request sent to you. You reach to enter UPI PIN screen. You Should

Answer : Never open GPay or enter UPI to Receive Money

6. How many islands were merged together through land reclarnation to form present day mumbai

Answer : 7

7. Many International cricketers started at this cricket ground / academy situated in Central Mumbai

Answer : Shivaji Park

8. The Mumbai dabbawallas are know for:

Answer : Delivering Hot lunches to customers

9. Which of the following is not a Maharastrian Food Speciality

Answer : Vada Sambhar

10. Which of the following is not a beach location in Mumbai?

Answer : Powai

11. Mumbai's Rajiv Gandhi Sea Links connects which two places?

Answer : Bandra and Worli

12. Stay Tuned

Answer : Juhu and comban (Komban)

TRICKS Google Pay Go India Rare city Tickets and Giveaway : Goa, Puri. Kochi, & others Read more at: https://www.fforfree.net/2020/11/tricks-google-pay-go-india-rare-city.html

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top