Visit Nainital City from the Gpay Go india Game & Answers 5 Questions correctly to Win assured scratch Cards or Cash prizes in Google Pay app  First on Internet we are all set to post Google Pay Nainital  Event Answers on time sharp 8am on December 12th are you ready FforFree gang..

 How to get Free Nainital Tickets 

Step 1 : Go to Go India Offer Page and Tap on Nainital Event  >> ENTER HERE

Step 2 : Tap on Nainital Event and share to get 1 Nainital Free

Step 3 : Go to Tickets section and gift the ticket you got so that you are left with 0 ticket.

Step 4 : Again do the step 1 and step 2, you will have unlimited Free Nainital tickets

Nainital Event Full Questions And Answers 

(Refresh Page for Updated Answers)

Question 1 – How Many Tigers are there in Jim Corbett National Park

Answer 1 – 200 – 250

Question 2 – Which Himalayan mountain range  surround Nainital?

Answer 2 – Kumaon

Question 3 – Which Sanctuary in India is known for one horned rhinoceros?

Answer 3 – Kaziranga

Question 4 – Which of the following lakes are around Nainital? 

Answer 4 – All of these

Question 5 – You got a call from a tour operator giving you a great deal on a jungle safari. He is asking for your UPI PIN to make a booking on your behalf. You Should :

Answer 5 – Never Share your UPI Pin

Question 6 – Which is the famous animal to see at the Gir National Park? 

Answer 6 – Asiatic Lion 

Question 7 – What is the name of Jim Corbett National Park earlier? 

Answer 7 – Ram Ganga 

Question 6 –

Question 8 –

Answer 8 – All of the above 

Question 9 –

Answer 9 –

Question 10 –

Answer 10 –

For Instant updates and Free tickets Join our Telegram Channel >> JOIN HERE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top