Visit Kolkata City from the Gpay Go india Game & Answers 5 Questions correctly to Win assured scratch Cards or Cash prizes in Google Pay app  First on Internet we are all set to post Google Pay Kolkata Event Answers on time sharp 8am on December 25th are you ready FforFree gang..

 How to get Free Kolkata Tickets  >> ENTER HERE

For Instant updates and Free tickets Join our Telegram Channel >> JOIN HERE

Google Pay Kolkata Event Question Quiz Answers

(Refresh Page for Updated Answers)

Question 1 – Mother Teresa Sarani is decorated during X-mas. How else we do we know it?

Answer 1 – Park Street

Question 2 – Which of the following is NOT a Bengali Sweet ? (This is a well know Bengali Mixed vegetarian dish comprising of several veggies popular in Kolkata) ?

Answer 2 – Shukto

Question 3 – The 3rd Largest cricket stadium in the work (in Kolkata) is known as?

Answer 3 – Eden Garden

Question 4 – Puchka is also known as?

Answer 4 – All of these

Question 5 – You recieve a call on the eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh 'festive lottery'. You just need to scan a QR code, enter you UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

For Instant updates and Free tickets Join our Telegram Channel >> JOIN HERE

Answer 5 – Never Open Gpay or Enter UPI

Question 6 – At the Jorasnako mansion, which Bengali legends' home would your see?

Answer 6 – Rabindranath Tagore

Question 7 – Since when is the Kolkata Metro operational?

Answer 7 – 1984

Question 8 –

Answer 8 – Money

Question 9 –

Answer 9 –

Question 10 –

Answer 10 –

 

How to get Free Kolkata Tickets

Step 1 : Go to Go India Offer Page and Tap on Kolkata Event  >> ENTER HERE

Step 2 : Tap on Kolkata Event and Share to get 1 Kolkata free (You should Have 0 Kolkata tickets)

Step 3 : Go to Tickets section and Gift the ticket you got so that you are left with 0 tickets.

Step 4 : Again do The Step 1 and then step 2 , You will have unlimited tickets

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top